8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Je to spravedlivé?

13. 03. 2010 | Vaše příběhy

 Dnešní mladá generace má velmi snadný přístup k erotickým a pornografickým časopisům a filmům a žije v domnění, že ví všechno, co potřebuje vědět o partnerských vztazích. Je velmi sebevědomá a chová se velmi cynicky, poslouchat její způsob vyjadřování je nejen nechutné, ale pro citlivé jedince přímo odpuzující…

Nevím, zda je na vině celková atmosféra ve společnosti nebo rodinná výchova. Pravděpodobně ode všeho trochu.

Na jedné taneční zábavě se jedna mladá dívenka chovala velmi vyzývavě, od party výrostků se nechala osahávat, s každým zašla na skleničku a celé to skončilo tak, že byla brzy natolik opilá, že si nechala všechno líbit. Výrostci ji po skončení zábavy zatáhli do prázdné šatny a tam se na ní všichni vystřídali.

Druhý den milá děvčica nevěděla o ničem, jenže ženáči se na celou akci dívali a v hospodě nemlčeli, takže zpráva obletěla vesnici rychlostí kulového blesku. Holka měla okamžitě pověst největší běhny a pořádný mládenec by si o ni ani kolo neopřel.

Já sama nejsem sběratelkou nějakých pomluv, možná jsem byla jednou z posledních, kdo se o celé události dověděl.

Chodím celé roky každou neděli odpoledne na kafíčko ke kamarádce. Přátelství nám vydrželo od první třídy ve škole. Jednou takhle sedíme, povídáme si o běžných starostech, které nám život přinesl. Přišel domů její manžel a všechno nám poreferoval. Trochu jsem se zarazila a pak ze mne vypadlo: „A ty to víš jak? Taky jsi byl mezi čumily? To jste vy staří chlapi nemohli zasáhnout?“ Uraženě se bránil: „Blázníš, co bych tam dělal, já jsem s mojů odešel domů ještě před půlnocí! Ale to víš byl jsem na pivo a chlapi to dávali k dobru. A to je jasné, že to každý povykládal doma!“

Zaraženě jsem seděla a říkala si, jak snadno se dá zničit pověst. Hlupačka bude mít po životě a nikdy si nenajde slušného partnera.

Celá událost měla očekávanou dohru, mladá zjistila, že je těhotná a pochopitelně nedokázala určit, který z mládenců, je otec. Spekulovala, doma se bála svěřit, protože by asi dostala ještě nařezáno, a tak si vybrala hošana, který byl tehdy právě z vojny na opušťáku, ten se těch orgií ani neúčastnil, ale dívka se mu líbila a skutečně s ní v ty dny měl intimní poměr, takže si zvolila obětního beránka.

Došla si k jeho rodičům, aby jí sdělili jeho adresu, ti, nic netušíce, adresu vojenského útvaru dali.

Pak již milá slečna neváhala, rozjela se na návštěvu, sehrála srdcervoucí scénu, jak ho miluje a dítě přece nedá pryč, vždyť se narodí z opravdové lásky. Mladík nezkušený, neznal dívčinu pověst, hned souhlasil, že se vezmou. Nic nedal na domluvy rodičů, kteří byli z celé situace velmi nešťastní.

 

Byla tedy svatba, narodil se chlapeček a velmi se podobal sousedovi. Mladý tatínek se choval jako hrdý otec, jenže lidé nemlčeli a velmi záhy se doneslo k uším toho ošizeného, jak to vlastně všechno bylo.

Není to šťastné manželství, hádky jsou na denním pořádku. Žal si holka léčí alkoholem, platí za vlastní hloupost. Jenže nejvíce trpí nevinné dítě. Ví, že ho otec nemá rád, koktá, cítí se odstrčené, i když netuší proč. Matka se mu taky pořádně nevěnovala, hlavně, že byla vdanou paní.

A milá maminka? Nosí se jako honora, hraje si na dámu, pomlouvá všechny a ani trochu se nestydí, že zkazila několik životů. Především svému synáčkovi, pak manželovi, kterému se všichni posmívají, a jeho rodičům, kteří se nikdy nevyrovnali s tím, že je syn neposlechl. Ona ještě své tchány všude pomlouvá, jak ji nemají rádi a nedovolili jim, aby s nimi bydleli. Není to však pravda, dostali od nich tolik, kolik dali všem svým dětem.

Nejsem žádná pruderní žena, ale když potkám tu nafoukanou mladou „paní“, mám pocit studu za ni.

Jistě, nic mi po tom není, ale hlavně je mi líto toho mládenečka, krásného chlapce, který trpěl celé dětství a svůj úděl si ponese celý život!

 

Ježibaba - čtenářka

Chytrážena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Je to opravdu víc než smutné. Kam až ta "informovanost" a "volnost" může jít.Snad se to změní až jednou budou ti mladí znechuceni i sami sebou. Maje vlastního malého drobečka doufám, že to bude brzy.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles