Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koncentrace v sáčku - zelené čaje Pickwick

16. 09. 2022 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Přelom léta a podzimu je náročný. Ať už se vracíme do studoven, kanceláří nebo dílen, po uvolněném létě nám často chybí potřebná energie a soustředění. A s tím může pomoci třeba zelený čaj. Je plný antioxidantů, povzbudí, dokáže zlepšit náladu a hlavně navodí intenzivní soustředění.

Vyzkoušejte Pickwick Green Tea variace s ovocem, který je ideální pro ty, kdo rádi experimentují. V krabičce najdete hned čtyři různé příchutě – zelený čaj ochucený kokosem, brusinkami, jahodami s citrónovou trávou nebo unikátní spojení mango a jasmín. Vybrané příchutě se prodávají také samostatně jako například novinka Pickwick Zelený čaj Mango & Jasmín – kombinace jemné chuti manga a smyslné vůně jasmínu je prostě neodolatelná. Tak je ochutnejte – zelené čaje osvěží na těle i na duši. Balení obsahuje 20 sáčků a stojí 39,90 Kč.

Zelené čaje Pickwick











Čaj je po vodě druhý nejrozšířenější nápoj na světě, ať už v jakékoliv formě. My Češi preferujeme čaje ovocné, ale ty neobsahují tein (= kofein), takže povzbudit nedokážou. Pro náročnější dny jsou proto ideální pravé čaje z listů čajovníku. A právě zelené čaje jsou pro své benefity stále oblíbenější. Můžete je popíjet po celý den – od snídaně, kdy vás rozehřejí a nastartují, a v průběhu dne vychlazené třeba jako ledový čaj. Zelené čaje jsou skvělé také v různých kombinacích se šťávami a ovocem, a to jak za studena, tak horké. Namíchejte si například „exotický čaj“:

4 sáčky Pickwick Zelený čaj Mango & Jasmínexotický čaj Pickwick
200 ml ananasového džusu
1 zralé mango
1/2 čerstvého ananasu
1 karambola
500ml horké vody
led

Další recepty najdete


Bohatá historie čajů Pickwick se datuje od roku 1753 spolu s firmou Douwe Egberts. V tomto roce Egbert Douwes a jeho žena Akke Thijsses otevřeli svůj koloniál v městečku Joure v Holandsku, čímž položili základy dnešní společnosti Douwe Egberts. Egbert a Akke viděli své poslání v prodeji výrobků, které „zvyšují požitky každodenního života“. Až do první světové války prodávali široký sortiment zboží, hlavními výrobky byla káva, tabák a čaj. Současné jméno získal Pickwick v roce 1937. Ve snaze najít více „anglicky znějící“ jméno pro čaj Douwe Egberts, přišla žena tehdejšího ředitele s nejlepším návrhem. Jejím oblíbeným spisovatelem byl Angličan Charles Dickens, a tak navrhla Pickwick podle díla „Kronika Pickwickova klubu“.
Pickwick


www.pickwick.cz





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Koncentrace v sáčku - zelené čaje Pickwick:

Koncentrace v sáčku - zelené čaje Pickwick
Koncentrace v sáčku - zelené čaje Pickwick
Koncentrace v sáčku - zelené čaje Pickwick
Koncentrace v sáčku - zelené čaje Pickwick
Koncentrace v sáčku - zelené čaje Pickwick
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !