Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koncentrace v sáčku - zelené čaje Pickwick

16. 09. 2022 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Přelom léta a podzimu je náročný. Ať už se vracíme do studoven, kanceláří nebo dílen, po uvolněném létě nám často chybí potřebná energie a soustředění. A s tím může pomoci třeba zelený čaj. Je plný antioxidantů, povzbudí, dokáže zlepšit náladu a hlavně navodí intenzivní soustředění.

Vyzkoušejte Pickwick Green Tea variace s ovocem, který je ideální pro ty, kdo rádi experimentují. V krabičce najdete hned čtyři různé příchutě – zelený čaj ochucený kokosem, brusinkami, jahodami s citrónovou trávou nebo unikátní spojení mango a jasmín. Vybrané příchutě se prodávají také samostatně jako například novinka Pickwick Zelený čaj Mango & Jasmín – kombinace jemné chuti manga a smyslné vůně jasmínu je prostě neodolatelná. Tak je ochutnejte – zelené čaje osvěží na těle i na duši. Balení obsahuje 20 sáčků a stojí 39,90 Kč.

Zelené čaje Pickwick











Čaj je po vodě druhý nejrozšířenější nápoj na světě, ať už v jakékoliv formě. My Češi preferujeme čaje ovocné, ale ty neobsahují tein (= kofein), takže povzbudit nedokážou. Pro náročnější dny jsou proto ideální pravé čaje z listů čajovníku. A právě zelené čaje jsou pro své benefity stále oblíbenější. Můžete je popíjet po celý den – od snídaně, kdy vás rozehřejí a nastartují, a v průběhu dne vychlazené třeba jako ledový čaj. Zelené čaje jsou skvělé také v různých kombinacích se šťávami a ovocem, a to jak za studena, tak horké. Namíchejte si například „exotický čaj“:

4 sáčky Pickwick Zelený čaj Mango & Jasmínexotický čaj Pickwick
200 ml ananasového džusu
1 zralé mango
1/2 čerstvého ananasu
1 karambola
500ml horké vody
led

Další recepty najdete


Bohatá historie čajů Pickwick se datuje od roku 1753 spolu s firmou Douwe Egberts. V tomto roce Egbert Douwes a jeho žena Akke Thijsses otevřeli svůj koloniál v městečku Joure v Holandsku, čímž položili základy dnešní společnosti Douwe Egberts. Egbert a Akke viděli své poslání v prodeji výrobků, které „zvyšují požitky každodenního života“. Až do první světové války prodávali široký sortiment zboží, hlavními výrobky byla káva, tabák a čaj. Současné jméno získal Pickwick v roce 1937. Ve snaze najít více „anglicky znějící“ jméno pro čaj Douwe Egberts, přišla žena tehdejšího ředitele s nejlepším návrhem. Jejím oblíbeným spisovatelem byl Angličan Charles Dickens, a tak navrhla Pickwick podle díla „Kronika Pickwickova klubu“.
Pickwick


www.pickwick.cz





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Koncentrace v sáčku - zelené čaje Pickwick:

Koncentrace v sáčku - zelené čaje Pickwick
Koncentrace v sáčku - zelené čaje Pickwick
Koncentrace v sáčku - zelené čaje Pickwick
Koncentrace v sáčku - zelené čaje Pickwick
Koncentrace v sáčku - zelené čaje Pickwick
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles