8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krásné tělo do plesových šatů

28. 01. 2014 | Krása
Plesová sezona je již v plném proudu a mnoho žen stále přemýšlí, jak to udělat, aby právě ony vysněný večer přede všemi zazářily. Jistě nelze podceňovat výběr šatů, šperků či účesu, avšak co muži ocenízejména,je krásné tělo, které ženu zdobí samo o sobě. Každá z nás je s něčím nespokojená. Řešení přináší estetická medicína, která vás doslova ze dne na den dokáže proměnit dle vašich přání. Procedury v dnešní době trvají jen zlomek času a nevyžadují žádnou rekonvalescenci.

Krásný obličej bez vrásek a čarovný dekolt

Pozornost okolí je na první pohled soustředěna především na obličej a dekolt. V oblasti estetické medicíny je v poslední době oblíbené omlazení právě těchto partií gelovou plazmou. Lékař odebere pacientovi malé množství krve a odstředí z něj plazmu obohacenou o krevní destičky.Ta umí fungovat jako náruživý buněčný opravář a vdechne vašemu dekoltu a obličeji opětovné mládí. Pleť se stane na pohled i na dotek vypnutější, jemnější a vypadá zdravěji. Ošetření je rychlé a bezbolestné. Oproti jiným omlazujícím metodám je navíc unikátní ve schopnosti přirozené obnovy pleti na buněčné úrovni, nepoužívá totiž žádné chemické látky.

Krásné tělo do plesových šatůDalším hitem pro omlazení obličeje a dekoltu se stal radiofrekvenční lifting, který navrací pokožce věkem ubývající kolagen. Na kůži při něm působí radiofrekvenční energie, která je velmi přesně zacílena na kolagenová vlákna. Tepelnou stimulací vlákna opětovně posilují a buňky vytvářejí velké množství nového kolagenu, který pokožku na dlouhou dobu (dokonce na několik let) zpevňuje a zpružňuje. Tato unikátní metoda je rychlá, neinvazivní,vysoce účinná a bezbolestná. Dokáže si poradit s vráskami, váčky pod očima, pokleslými víčky či povislou kůží na obličeji a dekoltu.

Postava k nakousnutí

Přiznejme si, na co jsou sebehezčí šaty, když v nich vypadáme jako otesánek a rozjíždí se nám zip. Řešení může přinést kryolipolýza, která se v posledí době stala jednou z nejoblíbenějších zeštíhlujících procedur estetické medicíny. Jde o vysoce účinnou techniku liposukce neinvazního typu, jejímž principem je jemné zchlazení nežádoucích tukových buněk problémové partie, které následně odumírají a jsou přirozeným způsobem vyloučeny z těla. Nejde o zmenšení objemu tuku v jednotlivých buňkách, ale o redukci buněk jako takových.

Už po první proceduře dochází v průměru k 20 - 40% snížení množství tuku v ošetřené oblasti, a pacienti tak mohou vidět výsledky již za tři týdny po léčení. Přístroj se specificky zaměřuje na tukovou vrstvu, povrch kožní tkáně tak zůstává nedotčen. Velkou výhodou kryolipolýzy jsou její prokazatelné výsledky, bezbolestný průběh a nulová rekonvalescence. MUDr. Helena Reisingerová však upozorňuje: „Pokud se rozhodnete kryolipolýzu podstoupit, předem se informujte, zda klinika disponuje certifikovaným přístrojem. V dnešní době se na internetu objevuje řada nabídek kosmetických salónů, které tuto Krásné tělo do plesových šatůproceduru nabízejí za zlomkovou cenu. Nepoužívají však jmenovaný model a jsou pak zodpovědné za zklamání svých zákazníků, když procedura nepřinese žádné výsledky nebo se dokonce objeví zdravotní komplikace.“

Paže pevné jako skála

Povislé paže dokáží ženy často efektivně skrývat. Kde však nemají žádnou šanci, je na parketu. Taneční úchop totiž vše nechtěné bleskově prozradí. Injekční lipolýza je jednou z novějších neoperačních metod, která zbavuje tělo nadbytečného tuku a celulitidy. Vhodná je mimo jiné právě pro paže, které dokáže rovnoměrně vymodelovat a přebytečnou kůži na nich stáhnout, protože má příznivý vliv i na tvorbu kolagenu. Pro injekční lipolýzu je využívána řada látek, které se aplikují tenkou mikrojehlou přímo do nežádoucího nahromaděného tuku. Aplikace je bezbolestná, proto není prováděna v anestezii, a to ani lokální. Samotné ošetření není náročné, trvá přibližně 30 minut. Ihned po něm můžete jít domů a vrátit se ke svým běžným činnostem. Efekt injekční lipolýzy je patrný zhruba za čtyři týdny, během nichž se tuk postupně rozpouští.

Okouzlující úsměv

Zářivý úsměv ženy dokáže obměkčit srdce i toho nejzatvrzelejšího muže. Proto je návštěva zubní hygieny vhodným krokem před plesovým dnem D. Vaše zuby krásně prozáří a vyleští, zbaví je nepřirozeně tmavých odstínů skloviny a navíc odstraní případný nepříjemný zápach z úst. Problém zažloutlých zubů pak mohou estetické kliniky vyřešit nejrůznějšími gely nebo stomatologickými lasery. Jsou však případy, které ani zubní hygiena či bělení nevyřeší, a to když nám chybí některý ze zubů, či máme zub silně poškozen a nelze jej spravit pouhou plombou. Zde mohou pomoci zubní korunky či implantáty. Zubní implantáty tvoří estetickou a funkční náhradu chybějících zubů a není nutné kvůli nim obrušovat ostatní zuby, tak jako při instalaci zubního můstku. Samotný implantát je umělý kořen, na který následně nasedá zubní náhrada. Pokud vám chybí jen část zubu, je možné na jeho zbývající kus nasadit tzv. korunku. V moderní době se objevují různé technologie výroby zubních korunek a náhrad. „Od doby, kdy se k výrobě zubních náhrad a korunek používaly zejména kovy, uběhla dlouhá doba. Dnes se používají materiály, které se od skutečných zubů vzhledově vůbec neliší,“ vysvětluje stomatolog MUDr. Vadym Sherman.

Zdroj, foto: Mediestetik


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Krásné tělo do plesových šatů:

Krásné tělo do plesových šatů
Krásné tělo do plesových šatů
Krásné tělo do plesových šatů
Krásné tělo do plesových šatů
Krásné tělo do plesových šatů
Krásné tělo do plesových šatů
Krásné tělo do plesových šatů
Krásné tělo do plesových šatů
Krásné tělo do plesových šatů
Krásné tělo do plesových šatů
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dobrá reklama Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles