Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Letošní výzva do plavek s Fitshaker odstartuje 2. května

27. 04. 2023 | Fitness
-Komerční sdělení-

Fitshaker





Online domácí fitko Fitshaker chystá oblíbený 60denní cvičební maraton Výzva do plavek 2023. Motivační cvičení pro ženy začíná již 2. května a potrvá až do začátku letních prázdnin. Během výzvy, kterou budou provázet top fitness trenéři z Česka i Slovenska, bude kromě cvičení kladen důraz i na správnou stravu a dostatečnou motivaci. Svůj pohled na výživu přidá i exkluzivní host letošního ročníku, uznávaný gastroenterolog doc. MUDr. Ladislav Kužela, PhD., MPH.


60denní výzva FitshakerCvičení na každý den


Pro všechny, kdo se výzvy zúčastní, je připraven cvičební plán s videi do 30 minut na každý den od pondělí do soboty. Videa jsou složena ze spalovacích, která mají za cíl spálit tuk, posilovacích, jež rýsují křivky, a regeneračních. Sem se řadí jóga a pilates, během nichž se protahuje a zrelaxuje celé tělo. 

Neděle ve výzvě budou zaměřeny na stravovací návyky. Celý jídelníček a všechny informace o stravě budou mít na starosti výživové poradkyně z Nehladu, které vysvětlí, jak jíst, co vařit a jak koncipovat všechna jídla dohromady. Součástí výzvy bude kromě týdenních informací i živý webinář, během kterého bude možné klást otázky týkající se stravy. 


Důraz i na motivaci


„Vzhledem k tomu, že často je nejtěžší u nových návyků zůstat, klademe velký důraz i na motivaci a to, jak účastnice u nového životního stylu udržet. Proto jsme do naší Výzvy do plavek zařadili i motivační koučink. Jeho součástí budou newslettery, kalendář, do kterého si účastnice budou moct zaznamenávat pokrok, nebo mobilní aplikace, díky níž budou mít cvičení stále na dosah,” popisuje další část výzvy Peter Švaral, CEO platformy Fitshaker. Účastnice se navíc mohou podporovat i navzájem, a to prostřednictvím facebookové skupiny, kde mohou sdílet rady, tipy, triky nebo i problémy. 

Fitshaker Výzva do plavek začíná 2. května 2023 a potrvá 60 dní. Videa budou dostupná v aplikaci i na webu a provázet jimi budou ti nejlepší trenéři z České republiky a ze Slovenska. Do těla si účastnice dají například s Janem Cahou, Zuzkou Light, Lenkou Velínskou, Janem Kempou nebo Magdalénou Kažimírovou.

Celý obsah výzvy mají předplatitelé Fitshaker zcela ZDARMA. Těm, kteří registrovaní nejsou a chtějí se do výzvy taktéž zapojit, stačí pouze aktivovat členství za 249 Kč měsíčně. Každý, kdo se do výzvy přihlásí, dostane také jako dárek tři bonusy: nákupní seznam, e-book s tipy na recepty do krabičky a materiály ke stažení s tipy na recepty, relax, meditaci nebo jídelníčky. Projekt má navíc charitativní podtext a pomáhá dvěma nemocným chlapečkům. 

Nejkrásnější tělo je ZDRAVÉ tělo!

Začínáme již 2. 5. 2023. Jdeš do toho s námi?


Bližší informace najdete na webových stránkách: PlavkovaVyzva.cz
 
60denní výzva Fitshake














Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles