Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lev - roční horoskop na rok 2019

27. 12. 2018 | Horoskopy

Lev (23. 7. - 22. 8.)


Horoskop na rok 2019 vám slibuje úspěšný rok, ale jen tehdy, pokud se vyhnete přepínání svých sil a budete mít dostatek trpělivosti a sebereflexe. Situace vás donutí podívat se na svůj život trochu jinak, přehodnotit žebříček hodnot a vnímat vaše nejbližší s větší úctou a vděčností. Bude nutné si uvědomit, co chcete dosáhnout a s kým chcete být. Je nezbytné dávat si pozor na stres a přepracování a ve zvýšené míře dbát o svoje zdraví. Život ve stresu a nedostatek odpočinku by se vám na konci roku mohl vymstít. Horoskop na rok 2019 dává zelenou novým začátkům, bude to i vhodný čas na plnění přání a tajných tužeb.
 


Lev - roční horoskop na rok 2019


Práce

V práci budete úspěšní, ale je pro vás důležité směřovat hned počátkem roku svoji energii jasným cílem. V tomto roce můžete dokázat mnohé, ale neobejde se to bez trpělivosti a důslednosti, což jsou vlastnosti, které většinou postrádáte. Budete mít řadu skvělých šancí jak vyniknout, očekávat můžete velice zajímavé pracovní nabídky. Nedělejte důležitá rozhodnutí pod vlivem emocí, zbrklá řešení nemají šanci na úspěch a snažte se být nad věcí. Máte problém přizpůsobit se určitým pravidlům, což s sebou přinese konflikty a střety na pracovišti. V letních měsících budete na vrcholu svých sil. Příznivé období bude trvat až do poloviny listopadu. V závěru roku bude konstelace planet napjatá, bude nezbytné vydechnout a zpomalit tempo, jinak vám může hrozit kolaps. Je vysoká pravděpodobnost, že se v letošním roce osamostatníte a začnete podnikat.

Peníze

Hned na začátku roku budete mít náhlé výdaje, které vám trochu přehází vaše plány. Vše zvládnete, ale nebude to úplně lehké. V letním období se vaše finanční situace stabilizuje, budete mít dostatek peněz a můžete odjet na dovolenou, nebo si koupit to, co jste plánovali již na začátku roku. Buďte obezřetní ve věcech kolem bydlení. Pokud se rozhodnete prodat nemovitost, můžete dostat mnohem méně peněz, než je její skutečná hodnota, prodej nemovitosti svěřte odborníkům, vyplatí se vám to.
 

Zdraví

V oblasti zdraví máte po celý rok příznivé konstelace, nicméně drobné odchylky od normy se mohou projevit hned začátkem roku, kdy vás potrápí nachlazení a dýchací potíže. V letních měsících se mohou ozvat drobné zdravotní potíže spojené s trávením. Řešte je zodpovědněji než jindy. Vyhýbejte se přílišnému rozčilování, přetížení, spěchu a dbejte na dostatečný odpočinek. Dopřejte si lenošení a rozmazlování, aromatické masáže celého těla, sauna a koupele rozproudí vaši energii naplno. Prospěje vám pobyt u moře nebo na horách, turistika, plavání a solná jeskyně, posílíte tak svojí odolnost proti nemocem. Vhodný je i lázeňský pobyt, který zlepší vaší kondici a upevní zdraví.

Vztahy

Řada partnerských vztahů projde tento rok zatěžkávací zkouškou, což s sebou přinese nelehké chvíle. Udržování vztahů za každou cenu většinou nefunguje do nekonečna a právě rok 2019 bude tím, kdy si to konečně připustíte. Nejlepší doba pro uspořádání osobního života bude v letních měsících. Je to také vhodná doba pro naplánování romantické dovolené. V případě, že jste sami a hledáte láskyplnou náruč, planety vám budou přát, nejvhodnější doba pro seznámení bude léto. Konec roku, zvláště pak měsíc listopad, vám může přinést překvapení, setkání s někým z minulosti, oprášení starých vztahů atd.
 

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Na co si dát pozor v roce 2019?

Impulzivní hádky a konflikty vám nikdy nic dobrého nepřinesly, vyzbrojte se trpělivostí a nadhledem.
 

Co je pro vás v roce 2019 nejdůležitější?

Uvědomíte si, co je pro vás opravdu důležité a co od života chcete. To bude pro vás hlavním mottem tohoto roku.


Lev - horoskop na rok 2019Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 



Roční horoskop na rok 2019:

Roční horoskop na rok 2019 - Beran

Roční horoskop na rok 2019 - Býk

Roční horoskop na rok 2019 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2019 - Rak

Roční horoskop na rok 2019 - Lev

Roční horoskop na rok 2019 - Panna

Roční horoskop na rok 2019 - Váhy

Roční horoskop na rok 2019 - Štír

Roční horoskop na rok 2019 - Střelec

Roční horoskop na rok 2019 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2019 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2019 - Ryby



Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !