Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rak - roční horoskop na rok 2019

28. 12. 2018 | Horoskopy

Rak (23.6. - 22.7.)


Rok 2019 pro vás nebude zlomový rok, ale pomůže vám posunout se dopředu, V polovině roku vám planeta Saturn propůjčí svou bojovnost, naučíte se říkat věci přímo a zvýší se vám sebevědomí. Pomůže vám to uvědomit si svojí hodnotu, i svou vlastní cestu. S tím budou úzce souviset změny zejména v oblasti vztahů a lásky. Tento rok se pro vás ponese ve znamení úlevy, neboť během roku se postupně vyřeší letité spory či potíže, které vás již delší dobu trápily. Nebojte se snít a plánovat i dlouho dopředu. Štěstěna bude stát na vaší straně!
 


Rak - roční horoskop na rok 2019


Práce

Horoskop na rok 2019 vám přinese činorodost, aktivitu a vlnu energie, která vás zaplaví. Začátkem roku budete mít práce nad hlavu, nenechte se proto rozhodit šéfem ani kolegy a důvěřujte svému rozumu a intuici, a to i v případě, že všichni budou proti vám. Během roku budete mít úspěch v práci, můžete povýšit, získat pro svoji firmu zajímavou smlouvu či kontrakt. Pokud sami podnikáte, budete mít práce nad hlavu. Pocítíte spokojenost s tím, co děláte, i s tím, jak to děláte. Ti z vás, kteří chtějí za každou cenu změnit svoji práci, by měli počkat až na druhou polovinu roku, kdy budou planety nakloněny změnám.

Peníze

Nepatříte k marnotratným lidem, jste spíše skromní a s penězi dokážete skvěle hospodařit. Vaše finanční situace vám už na začátku roku udělá radost. Ale finančně na tom budete dobře po celý rok, po mnoha letech si v létě dopřejete nákladnou dovolenou. Během podzimních měsíců neuzavírejte žádné smlouvy a nečiňte zásadní rozhodnutí. Koncem roku vás čekají výdaje spojené s dlouho odkládanými záležitostmi. Je vysoce pravděpodobné, že se na vás obrátí někdo z vašich přátel s prosbou o finanční výpomoc. Peníze půjčte jen důvěryhodné osobě.
 

Zdraví

Začátkem roku se nebudete cítit nejlépe, hrozí vám nachlazení a pocítíte omezení v pohybu. Proto se snažte otužovat a dopřávejte si častý odpočinek. V jarních měsících budete mít možnost pobytu v lázních za výhodných podmínek, využijte toho. Pravidelný odpočinek je základem vašeho zdraví, pobyt vám vyloženě prospěje a posílí vaši kondici. Vaše zdraví je hodně ovlivňováno psychikou, proto se nenechávejte vyvést z míry. Vyhýbejte se pokud možno situacím a lidem, kteří jsou „zárukou“ stresu, konfliktů a zátěžových situací. Vaším určitým nedostatkem je také to, že více než na sebe myslíte na druhé, rodinu, děti, partnera. Začněte myslet konečně na sebe, protože když budete v pohodě, dokážete druhým lépe naslouchat a pomoci. Nikdy není pozdě na to, věnovat se svému zdraví, pořiďte si permanentku do fitness centra, zapište se na jógu, upravte stravovací návyky, zbavte se zlozvyků apod.

Láska a vztahy

Řada partnerských vztahů projde v tomto roce zatěžkávací zkouškou, dojde k pročištění atmosféry, což s sebou přinese nelehké chvíle. Na začátku roku vás čekají spory, hádky a nepříjemnosti. Dávejte pozor na vyhrocené emoce, mohou se projevit například v komunikaci s kolegy v práci i nadřízenými. Máte citlivou povahu a spory ponesete velmi těžce. Ovládne vás pocit, že vám není osud nakloněn, a možná se na něj budete i trochu zlobit. Ale věřte, vše má svůj čas. Od května se situace zklidní, čekají vás nové známosti a romantické zážitky, vše bude kulminovat v období letních měsíců. I starší Raci, kteří jsou delší dobu osamoceni, mohou poznat spřízněného člověka, který obrátí jejich život naruby. V září může dojít k jasným rozhodnutím, u mnohých Raků v důsledku nového partnerství půjde o vážné záležitosti, jako je stěhování, plánování společného života a naplnění krásného údělu většiny Raků - budování rodinného zázemí.


Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Na co si dát pozor v roce 2019?

Někdy máte pocit, že celý svět je proti vám, a tak se schováte do „své ulity“. Nezůstávejte v ní ale dlouho, tento rok vám přináší hodně nových zážitků a šancí, byla by škoda je promarnit. inulosti, uvolníte tím místo novým zážitkům a spokojenějšímu životu.
 

Co vám rok 2019 přináší?

Než provedete jakoukoliv změnu, zeptejte se sami sebe, co vlastně od života očekáváte a jaké jsou vaše priority.


Rak- horoskop na rok 2019Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 



Roční horoskop na rok 2019:

Roční horoskop na rok 2019 - Beran

Roční horoskop na rok 2019 - Býk

Roční horoskop na rok 2019 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2019 - Rak

Roční horoskop na rok 2019 - Lev

Roční horoskop na rok 2019 - Panna

Roční horoskop na rok 2019 - Váhy

Roční horoskop na rok 2019 - Štír

Roční horoskop na rok 2019 - Střelec

Roční horoskop na rok 2019 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2019 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2019 - Ryby



Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !