Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vodnář - roční horoskop na rok 2019

27. 12. 2018 | Horoskopy

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)


Rok 2019 bude rušný, ale na to jste z posledních let zvyklí. Bude rokem změn, ale ne vždy to budou změny k lepšímu. Je jen na vás, jak rychle se přizpůsobíte nově vzniklým situacím. Zmobilizujte svoje síly, jen tak poznáte, co ve vás ve skutečnosti je, jak silnou osobností jste a co vše dokážete zvládnout. Nechte své sny, aby se staly skutečností a dejte zelenou všemu, co by vás nasměrovalo k jejich splnění. Dejte si však pozor, abyste zůstávali vždy nad věcí a ujasněte si, co opravdu chcete. Více důvěřujte svým schopnostem a rok 2019 se pro vás stane velmi úspěšným rokem!
 


Vodnář - roční horoskop na rok 2019


Práce

Začátkem roku můžete očekávat pomalý rozjezd a váhavý start, ale v dalších měsících se dočkáte zajímavých pracovních nabídek a s nimi spojených úspěchů. První polovina roku proběhne bez velkých problémů, v žádném případě se nemusíte obávat ztráty zaměstnání. Napětí a problémy v pracovní oblasti můžete očekávat v měsíci září. V druhé polovině října mohou přijít nové pracovní nabídky, nebraňte se druhou stranu vyslechnout, možná získáte podnětné informace, které dokážete v budoucnu využít. Závěr roku bude patřit na jedné straně určitému bilancování, na straně druhé plánování projektů a cílů do nového roku.

Peníze

Máte rádi finanční stabilitu, ale samotný začátek roku pro vás nebude příliš úspěšný. Zaznamenáte finanční újmu a další výdaje a resty plynoucí z uplynulého roku. Větší finanční úspěch očekávejte spíše v druhé polovině roku. Podzim má pro vás připraveny finanční bonusy, které vás příjemně překvapí. Nekupujte nic na dluh a buďte obezřetní při každém podpisu smlouvy či finančních transakcích. Vaše pozornost může být odvedena někým, kdo vás bude chtít poškodit a obohatit se ve váš prospěch.
 

Zdraví

Nejlepší radou pro vaše znamení je udělat si konečně čas sami na sebe a všímat si všech varovných signálů, které pocítíte. Již od počátku roku zaveďte do svého života nový řád, začněte pravidelně cvičit, zaměřte se na svojí životosprávu a spánek. Zvláště během měsíce dubna buďte obezřetní, planetární vlivy mohou ovlivnit i určité tendence k větší úrazovosti. Napjaté konstelace budou pokračovat i během května, buďte opatrnější v silničním provozu. Ženy na jaře potrápí reprodukční orgány. Pozor na prochladnutí, mohou se přidat i problémy s močovým měchýřem. Letní měsíce vás zlákají k dovolené, na červenec si naplánujte kratší pobyty a prodloužené víkendy, pro delší dovolenou je vhodnější měsíc srpen.

Láska a vztahy

Váš život je plný vzruchu a spěchu, zkuste se zastavit a vážit si drobných radostí, které zažíváte každý den. Váš partnerský vztah bude jako na houpačce, jednou nahoře a jednou dole. Začátkem roku bude komunikace s partnerem váznout, ale nepolevujte a pracujte na vztahu, vaší hlavní zbraní by měla být vytrvalost. Snažte se jednat s rozvahou, v jarních měsících se vše uklidní. V červnu budete otevřeni změnám ve svém životě, ať už v oblasti partnerské, nebo profesní. Mladé Vodnáře čekají radostné události jako svatba či narození dítěte. Jste-li nezadaní, máte velkou šanci, že v letních měsících naleznete konečně toho pravého, podle horoskopu se můžete zamilovat i do cizince.
 
Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Co vám rok 2019 přináší?

Rozhodování, a to především v oblasti lásky a vtahů. Budete často přemýšlet o tom, co je vaše priorita a jak se k tomu, co se vám děje, postavit.
 

Co je pro vás v roce 2019 nejdůležitější?

Postrádáte dostatek trpělivosti, bez které své cíle jen těžko zrealizujete. Také snadno podléháte lhostejnosti a nedokážete náležitě využít svojí originalitu a kreativitu.


Vodnář - horoskop na rok 2019Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 



Roční horoskop na rok 2019:

Roční horoskop na rok 2019 - Beran

Roční horoskop na rok 2019 - Býk

Roční horoskop na rok 2019 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2019 - Rak

Roční horoskop na rok 2019 - Lev

Roční horoskop na rok 2019 - Panna

Roční horoskop na rok 2019 - Váhy

Roční horoskop na rok 2019 - Štír

Roční horoskop na rok 2019 - Střelec

Roční horoskop na rok 2019 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2019 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2019 - Ryby



Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !