Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maďarský Hévíz je skvělou lokalitou nejen na koupání, ale i pro hraní golfu

26. 06. 2019 | Evropa
-Komerční sdělení-

Věříme, že většině z vás již není třeba maďarský Hévíz představovat. Toto lázeňské městečko, které ve svém středu ukrývá jedinečné termální jezero leží v Zalianské župe, pouhých 10 km od jezera Balaton a je z České republiky dostupné během pár hodin téměř všemi dopravními prostředky. Co vás ale možná překvapí je fakt, že tato lokalita je i zajímavou destinací pro nadšené hráče golfu, stejně jako pro ty, co by si jej chtěli jen vyzkoušet.

Golf má své nepopiratelná pozitiva, hraje se na čerstvém vzduchu, v přírodě a je skvělou školou sebediscipliny. Hráč v něm nejen měří sílu s ostatními hráči, ale i hřištěm, s počasím a velmi výrazně též s vlastní psychikou a rozpoložením. Golf rovněž umožňuje, aby si spolu zahráli rodiče se svými dětmi, muži s ženami, mladí se staršími a co je taktéž příjemné, že si u něj můžete i skvěle popovídat.

jazero HevízPojďme ale zpět k maďarskému Hévízu a jeho okolí, ve kterém se nachází hned tři golfové resorty – Golf Club Imperial Balatongyörök, Royal Balaton Golf & Yacht Club a Zala Springs Golf Resort Zalacsány, exkluzivní perla v objetí kopců Zala, na kterou bychom se dnes rádi více zaměřili.

Golfové středisko Zala Springs Resort se nachází v půvabné vesničce Zalacsány, 7 km od termálního města Hévíz. 18 jamkové hřiště s vysokým evropským standardem jehož autorem je designér Robert Trent Jone Jr. se rozkládá na 160 ha, je 6 650 m dlouhé, zpestřené mnoha jezery a je navrženo jak pro hráče s nízkým, tak i s vysokým handicapem. Na každé jamce jsou 4 různá odpaliště. Na driving range je 12 krytých a 40 nezakrytých odpališť, 18 jamkový putting green, cvičné bunkry a pitching.

Součástí hřiště je klubovna s exkluzivním vybavením, hosté si zde mohou vychutnat oběd nebo večeři a kochat se krásným výhledem. Třípodlažní budova je architektonicky zajímavá, s promyšleným interiérem a s čistou linií. V klubovně je restaurace, recepce, služby, šatny, golfový obchod, golfový simulátor. Areál tvoří luxusní apartmánové domy, jsou tu však i krásné samostatné vily.

Kromě golfu zde můžete rybařit, hrát tenis, procházet se v klidném prostředí mezi vinicemi nebo se třeba projet na koni a samozřejmě navštívit termální lázně v Hévízu. Vstupné do termálního jezera, ve kterém se můžete koupat střídavě vždy v doporučeném intervalu max. 20 minut, je možné koupit můžete koupit tříhodinové nebo na celý den, přičemž ve volných chvílích můžete využít služeb místního wellness zařízení se saunou a samozřejmě si dopřát občerstvení. Příjemným zpestřením je i procházka kolem jezera v blízkosti rozmanitých cizokrajných, věčně zelených stromů.

Tak co říkáte, zařadíte golf do svých dovolenkových plánů?


Více o Hévízu na www.heviz.hu/cz, informace o golfovém resortu Zala Springs Resort naleznete na www.zalasprings.hu

Zala Springs Resort


























Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Maďarský Hévíz je skvělou lokalitou nejen na koupání, ale i pro hraní golfu:

Maďarský Hévíz je skvělou lokalitou nejen na koupání, ale i pro hraní golfu
Maďarský Hévíz je skvělou lokalitou nejen na koupání, ale i pro hraní golfu
Maďarský Hévíz je skvělou lokalitou nejen na koupání, ale i pro hraní golfu
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles