Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Metody dočasného zvětšení rtů. Jaké jsou jejich výhody a nevýhody?

29. 05. 2012 | Krása
Smyslné a plné rty jsou fenoménem posledních let, kterému propadají především ženy se rty úzkými a nevýraznými. V dnešní době existuje mnoho metod zvětšení rtů na jeden večer, rok či celý život. Záleží na individuální potřebě každé ženy a výběru, kterou z nich zvolí. Velmi oblíbené jsou metody dočasného zvětšení rtů, které mohou také sloužit jako malá zkouška, před trvalým zvětšením.

Chcete-li jeden z nových přípravků pro zvětšení objmeu rtů vyzkoušet, neváhejte a zapojte se do našeho testování:
8 z vás otestuje ZDARMA Pretox Pout na zvětšení objemu rtů


Dermokosmetická modelace zvětšení rtůrtůDočasné zvětšení funguje na základě injekční aplikace zvolené látky. Velkou výhodou je rychlost zákroku a následná krátká rekonvalescence bez problémů (několik dní). Dočasné metody mají krátkodobý efekt, který může sloužit jako zkouška pro ženy, které neví, zda jim budou plné rty vyhovovat či slušet. Tento fakt však někdo může považovat za nevýhodu. Zákrok se totiž musí po uplynulé době 6 – 12 měsíců opakovat a s tím vznikají pravidelné finanční výdaje. Nevýhodou může také být nerovnoměrné vstřebávání některých látek a následné nerovnosti rtu. Úplnou novinkou je modelace rtů pomocí kosmetických přípravků s obsahem kyseliny hyaluronové a peptidů. Pokud si chcete nechat dočasně zvětšit rty, můžete vybírat mezi těmito metodami:

o Aplikace vlastního tuku

Tato metoda zvětšování spočívá v injekční aplikaci vlastního tuku do rtů. Po znecitlivění určené oblasti těla (břicho, stehna nebo hýždě), proběhne odsátí tuku stříkačkou a kanylou. Tuk se poté upraví a vstříkne jehlou do rtu.

Aplikace kolagenu - zvětšení rtů

o Aplikace kolagenu

Vpichování kolagenu je rychlá a efektivní metoda zvětšení rtů. Jeho nevýhodou je dočasný účinek z důvodu vstřebání látky do tkáně. Tento způsob je vhodný zejména pro ženy, které neví, zda budou s plnými rty spokojené.

o Dermokosmetická

modelace rtů

Zvětšení rtů pomocí vnější aplikace kyseliny hyaluronové a peptidů je poměrnou novinkou. Na trhu je nově k dostání přípravek Pretox Pout pro objem rtů. Ten rty hydratuje a obnovuje produkci glukosaminglykanů a kolagenu – stěžejních látek pro plnost a objem rtů. Zároveň zlepšuje konturu rtů a zvýrazňuje jejich linii. Přípravek obsahuje komplex speciálních peptidů a kyseliny hyaluronové, které jsou dopravovány hluboko do pokožky rtů pomocí liposomů takzvanou nanotechnologií. Díky tomu mohou být rty plnější a správně hydratované. Látky navíc redukují i povrchové vrásky rtů. Nanáší se dvakrát denně. Výborná věcička :-)

o Aplikace kyseliny hyaluronové

Zákrok je založen na vpichu kyseliny hyaluronové do rtu. V současné době je tato metoda zvětšení rtů jedna z nejžádanějších. Aplikace je rychlá a není potřeba lokální anestezie. Výsledný efekt je jako u všech vpichů okamžitě patrný. Kyselina hyaluronová je navíc látku tělu přirozená, a proto se poaplikační komplikace objevují jen velmi výjimečně.

o Permanentní make-upu

Tato metoda zvětšení rtů je pouze optická. Permanentní make-up je tetování rtů, které vydrží až 5 let. Tetuje se kontura rtů, které se dále stínují směrem dovnitř rtu, aby barevný přechod nebyl tak násilný. Barva kontury i stínování je zvolena na základě konzultace s kosmetičkou a vhodnosti k barvě pleti, vlasů a vizáže klientky.

Zdroj, foto: Medaprex


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Strašné
Obrázek uživatelky
profil
Kvůli dočasně zvětšeným rtům bych si zbytečně odsát tuk a znovu vpíchnout nenechala.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles