Ochutnávka se docela vydaří. Na druhou stranu, jak u kterého jídla. „Co chybí těstovinám na soli, je ve vepřovém. Je to ochucené fakt chlapsky. Kuřecí rizoto není vábné na pohled ani na chuť. Steak je neukrojitelnej, neukousnutelnej, je to tvrdý jak broky. Nevím, co by se muselo stát, abych se sem na takové jídlo vrátil.“

Myslím si, že pokud má majitel stálý tým v restauraci, má návštěva Zdeňka Pohlreicha smysl. Jinak ne. Mně odešla kuchařka den před natáčením, což nebyla ideální situace. Přesto mi šéf pomohl s meníčkem, brala jsem to jako školení pro kuchaře a personál. A to svůj účel splnilo. Můžu říci, že během natáčení jsme prožili polovinu života. A to natáčení trvalo jen čtyři dny.
Z dílu bude jistě vidět, že jsme si se Zdeňkem, i když respektuji jeho profesionální přístup, moc nesedli. Přesto chci znovu zdůraznit, že v gastru jsem neskončila z důvodu Zdeňkovy návštěvy, ale zkrátka proto, že jsem v situaci, kdy to jinak nešlo.“
Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová