Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nechejte stres a starosti daleko za sebou. Víme jak na to.

6. 12. 2019 | Evropa
-Komerční sdělení-

Každodenní pracovní povinnosti, péče o domácnost, domácí úkoly, kroužky a víkendové turnaje. Kdo by si po tomto celoročním výkonu nezasloužil si alespoň na pár dní odpočinout? Máme pro vás jeden zajímavý tip – maďarský Hévíz.
Hevíz - termální léčivé jezero











Toto malé lázeňské městečko se zhruba pěti tisíci obyvateli se nachází jen pár hodin cesty od českých hranic a svým hostům poskytuje nejen služby vysokého standardu, ale i bohaté vyžití. Jedinečností tohoto místa je určitě léčivé termální jezero, které se nachází v samém centru města a díky němuž si zde i v zimních měsících můžete užít koupání pod širým nebem. Teplota vody totiž v tomto období neklesá pod 23 °C bez ohledu na to, že venku právě leží sníh nebo mrzne. Pokud vás venkovní koupání neláká nic se neděje, k dispozici je vám i řada termálních bazénů situovaných v lázeňských domech a hotelích. Vybírat můžete i z bohaté nabídky léčebných terapií a wellness služeb. A pak už jen k dokonalosti stačí užít si skvělé jídlo, ať už z mezinárodní kuchyně či zvolit něco typicky maďarského a zapít to lahodným vínem z místních egregyských vinic. Vskutku originální program na začátek zimy, co říkáte?
Hevíz - rameno řeky

SPECIÁLNÍ TIP:


O víkendech si můžete udělat výlet na kánoích po párou zahaleném prameni řeky Hévíz, která nikdy nezamrzá, a tak je možné toto dobrodružství absolvovat in během zimy. Celý výlet zabere zhruba tři hodiny a vice informací vám k němu poví v Hévízském turistickém centru.


Hévíz v předvánočním období


Pokud se rozhodnete Hévíz navštívit ještě v předvánočním období, pak by vás mohlo zajímat, že se zde budou o víkendech konat hudební koncerty, těšit se můžete na hudbu klasickou stejně jako vánoční koledy v podání dětí i dospělých. A pak samozřejmě nesmí chybět vánoční trhy, které je možné navštívit v průběhu celého prosince, otevřeno je každý den od 13.00 hodin. A co na takovém vánočním trhu naleznete? Svátečně vyzdobené prostranství s tradičním vánočním stromem, stánky s tradičním vánočním zbožím, které doplní místní pochutiny. K hlavním symbolům maďarských vánočních trhů patří klasika s pečenou klobásou, jitrnicemi, kyselými okurkami, paprikou, s takzvaným pompošem, což je jakási „maďarská pizza“, svařeným vínem, a hlavně dobrou náladou.

Více o Hévízu na www.heviz.hu/cz

Hevíz - vánoční svátky



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nechejte stres a starosti daleko za sebou. Víme jak na to.:

Nechejte stres a starosti daleko za sebou. Víme jak na to.
Nechejte stres a starosti daleko za sebou. Víme jak na to.
Nechejte stres a starosti daleko za sebou. Víme jak na to.
Nechejte stres a starosti daleko za sebou. Víme jak na to.
Nechejte stres a starosti daleko za sebou. Víme jak na to.
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !