Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nedejte na sobě znát zimní únavu

4. 03. 2014 | Krása
Dlouhé večery, krátké dny, vstávání za tmy, nedostatek vitamínů a chlad, to vše dokáže udělat své. Nastupující únava, zašedlá a povadlá pleť jsou výsledky každoročního zimního období. Chcete se opět cítit svěže a přitažlivě? Pomůže vám estetická medicína, která je v dnešní době dostupná téměř všem a dokáže opravdové zázraky. Její zákroky zlepší nejenom kvalitu pleti, ale i vaše sebevědomí a celkovou náladu.

Máte-li tmavé kruhy pod očima, viditelné vrásky kolem očí a vaše pokožka už ztratila pružnost, pak je nejvyšší čas zakročit. Nevídanou novinku na českém trhu představuje metoda, která kombinuje doposud nejefektivnější techniky omlazování pokožky pomocí tělu přirozených materiálů – ošetření obohacenou krevní plazmou a speciální kyselinou hyaluronovou.

péče o tělo a krásu v každém věkuVětšina zákroků estetické medicíny známky stárnutí jen zakrývá, tato metoda se však soustředí na buněčné procesy v kůži – zastavuje chřadnutí buněk a vyvolává jejich regeneraci. Pomocí ní lze dosáhnout nejen estetického omlazení pokožky, ale také přímo buněčného omlazení a dlouhodobé ochrany kůže před vnějšími i vnitřními vlivy. Při proceduře je pacientovi odebráno minimální množství krve do zkumavky, ve které je již připravena kyselina hyaluronová. Po odstředění přes speciální separační gel získáme oddělenou plazmu obohacenou o krevní destičky smíchanou s kyselinou hyaluronovou, a to v poměru 1:1. Tato látka je poté zavedena do pokožky pomocí mikrojehliček. Synergické působení zmíněných dvou složek vytváří přirozené prostředí pro buněčnou regeneraci. Aplikovaná látka obsahuje vysokou koncentraci krevních destiček (60 % až 70 %) s aktivními růstovými faktory. V pokožce se začnou opět vytvářet kolagenní formace, čímž se zlepšuje její kvalita a elasticita. Efekt vyhlazení vrásek vychází zevnitř pokožky díky přirozené biologické reakci. Stejně tak mizí kruhy pod očima, pleť vypadá zdravěji a je hydratovaná.

krásná na jařeVáčky pod očima a pokleslá víčka jsou jasnými ukazateli únavy. Drahé krémy nepomáhají a vy už nevíte, co byste vyzkoušela, abyste projasnila svůj pohled. Pokud nemáte dobrý pocit ze skalpelů a jehel, pak je zde pro vás jedno revoluční řešení – radiofrekvenční lifting. Tato technika je bezbolestná, rychlá, neinvazivní, vysoce účinná a zaručí mladistvý vzhled až po dobu 5 let. Díky působení radiofrekvenční energie, která tepelnou stimulací posiluje kolagenová vlákna, se pleť stane pružnější a pevnější. Tuto metodu si oblíbily i mladé ženy, jelikož již od dvacátého roku života začínají kolagenová vlákna pozvolna povolovat, pokožka začíná stárnout a vrásky na sebe nenechají dlouho čekat.

Pleť se v zimě hodně vysušuje a je citlivější více než v jiném období. Díky tomu vzniká akné, vrásky se prohlubují a struktura pokožky se zhoršuje. Krémy na tyto nedostatky pleti většinou nezaberou. Sáhnout ale můžete po mezoterapii, jedné z nejpopulárnějších a nejefektivnějších nechirurgických metod pro korekci problémů pokožky, u které ihned uvidíte výsledky. „Mezoterapie  je metoda, při níž se speciální léčivé roztoky aplikují mikroinjekcemi do střední vrstvy kůže. Důležité pro regeneraci jsou vitamíny, aminokyseliny a koenzymy, které jsou obsaženy v těchto roztocích. Do koktejlu pro mezoterapii patří vitamíny (A, C, E, D vitamíny skupiny B, PP, atd.), stopové prvky (Co, Ni, Zn, Si), kyselina hyaluronová a složky zlepšující mikrocirkulaci a tok lymfy. Koktejly se vždy vybírají individuálně pro každého pacienta,“ říká MUDr. Olga Shalamová z kliniky estetické medicíny.

V dnešní době však kliniky nabízejí i přístrojové mezoterapie, při nichž se mikroinjekce používat nemusí. Nejprve se pomocí přiložení speciálního aplikátoru dosáhne okamžitého efektu uzavřeného elektrického okruhu, který póry v pokožce desetinásobně rozšíří, a těmi se následně vstřebají nanesené účinné látky. Póry se pak samy zase přirozeně zavřou.
na jaře krásná
Zdroj, foto: Mediestetik
   


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Zajímavé. A na kolik to vyjde?Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
jím hodně vitamíny a snažím se relaxovat
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles