Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nepovedlo se vysvědčení? Možná vaše děti potřebují jen omega 3

20. 02. 2023 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Mysleli jste si, že máte doma malého génia, ale pololetní hodnocení tomu neodpovídá? Známky jsou pestřejší, než jste čekali, a poznámek, že nedává v hodinách pozor, má plný notýsek či žákovskou knížku. V takovém případě je na čase začít jednat. Kromě učení zkuste vsadit i na prospěšné omega 3 mastné kyseliny, které mohou pomoct.

Omega 3 mastné kyseliny jsou tajnou zbraní mnohých rodičů. Nedají na ně dopustit, protože přispívají k soustředění dětí a mají také pozitivní vliv na jejich paměť. Právě na to je v českém školství kladen skoro až extrémní důraz. Takže cokoliv dětem může pomoci udržet v hodinách výuky pozornost, má skoro cenu zlata.

Nedostatek může souviset s poruchami učení


Naturevia Omega 3 Smart KidsJenže to je jen část přínosu těchto zdraví prospěšných látek. To hlavní totiž je, že omega 3 mastné kyseliny přispívají ke správnému vývoji a funkci mozku a nervové soustavy dětí. Jejich nedostatek může mít spojitost s poruchami učení a soustředění, kterých v posledních letech prudce přibývá. Proto byste tyto látky měli svým dětem podávat.

Už žádné ofrňování a protesty


Chcete-li mít jistotu, že svým potomkům dáváte ten nejlepší přípravek s dostatečným množstvím mastných kyselin, pak zvolte novinku Naturevia Omega 3 Smart Kids, která má podobu želé s ovocnou příchutí. Dětem stačí dávat jen jeden kousek denně, protože v jednom želé se skrývá dostatečně velká porce 360 mg omega 3. Navíc tento doplněk stravy je zcela přírodní, bez cukrů a chemických přísad. Nemá ani tolik nenáviděnou rybí pachuť, takže dětem chutná a vy nebudete muset čelit protestům, že rybí tuk nesnáší. Díky unikátní technologii se z tohoto želé uvolňují zdravé tuky omega 3 ve stejné podobě, jako když je přirozeně přijímáte z jídla. Jsou tedy lépe vstřebatelné než z jiných doplňků stravy.Naturevia Smart Kids

Podpořte a rozvíjejte osobnost dítěte


Omega 3 mastné kyseliny mohou v mnoha ohledech vašim dětem prospět, ale nejsou všemocné. Proto se nenechte rozhodit, když i přes jejich užívání vaše milované dítko přinese nějakou tu poznámku či horší známku. Myslete na to, že ve skutečnosti se neučí jen ve škole, ale nové znalosti a dovednosti si osvojuje od rána do večera, kdy si zkouší vyčistit zuby, zavázat boty či zahrát si novou hru na telefonu. Tedy nutně potřebuje i chvíle, kdy může „vypnout“ a lumpačit.

Přebytečná energie prostě někdy musí ven.


Navíc každé dítě je jiné a jdou mu odlišné věci. Proto jednotný metr nikdy nebude fungovat. Jedno krásně zpívá, druhé úžasně maluje a třetí může mít ztřeštěné nápady. Snažte se tak najít to, co vaší ratolest těší a společně tyto vlohy rozvíjejte. A to že vašemu dítku nejde určitý předmět, neznamená, že jednou nemůže excelovat v zcela jiném oboru. Mějte to na paměti, až se ho příště budete ptát, co bylo ve škole, a dostane se vám odpovědi, která vás příliš nepotěší.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles