MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžíme - vyhráváme?

16. 02. 2013 | Vaše příběhy
Já nevím jak vy, ale já soutěžím moc ráda. Občas i něco vyhraju, ale opravdu velká rána snad teprve přijde, zatím chodí jen ty malé. Když pominu výhry z dětství, za zmínku stojí snad jen pěkné třetí místo v ruských kuželkách s výhrou knihy Neználek ve Slunečním městě a pak cena útěchy z karnevalu za kostým Hřiba satana (výhra byla tatranka a nálepka Ferdy mravence), první větší výhru jsem získala až na hasičském bále v tombole. Všechny ceny tam byly opravdu krásné - nazdobené dorty, luxusní čokolády a bonboniéry, elegantní lahve alkoholu světových značek, kosmetika. Jediné, oč jsem tenkrát nestála, byly produkty masného průmyslu - tlačenky, salámy a klobásy.
soutěžíme - vyhrávámeDnes bych za ně byla šťastná, ale tehdy ne. Přišlo slosování, chvíle napětí a už jsem byla majitelkou tříkilové tlačenky. Ani jsem se nezlobila, když se vyrojily davy kamarádů, že chtějí ochutnat.
Další pěkná výhra přišla ještě později - za nějakou anketu v módním časopise jsem vyhrála luxusní sadu krémů. Hurá, mám pro maminku dárek k Vánocům. Maminka měla obrovskou radost, hlavně po Vánocích, kdy pádila na kožní, protože jí z krémů naskákaly rudé svědivé fleky.

A pak přišla velká jarní soutěž časopisu Vlasta. Celé jaro jsem posílala kupony,  výhry stály za to - zájezdy, ledničky, pračky, myčky, menší spotřebiče, šperky, hračky atd. atd. A moje štěstí, když mi přišla smska, že jsem vyhrála jednu z cen, neznala mezí. Když mi pak volal kurýr, že výhru přiváží, hned jsem se ptala, co to je, ale on říkal, že neví, rozváží více cen a všechny jsou zabalené. Měla jsem starosti, aby se výhra vešla do výtahu, aby kurýr měl kde zaparkovat a nemusel jít s nákladem moc daleko, ale obavy byly zbytečné. Kurýr mi předal nevelkou krabičku, no nic, i šperky se hodí. Doma jsem ji rozbalila - a vytáhla párek čokoládových zajíčků. Výsměšně se na mě staniolově zubili, jakoby říkali - to čučíš, viď. Ale já to nevzdala.
Často poslouchám  rádio a i tam se dají vyhrát zajímavé ceny. Při jedné soutěži jsem rychle zavolala, dostala se do vysílání, řekla vtip a vyhrála - olejovky.

V jiné rádiové soutěži se posílaly smsky s nějakým vzkazem pro umělce, který byl zrovna v rádiu přítomen a on pak nejzajímavějšímu vzkazu nebo dotazu poslal dárek od rádia.  A tenkrát byl zrovna v rádiu Olda Říha - frontman skupiny Katapult. Nic jsem neponechala náhodě, co budu vymýšlet, poslala jsem mu prostě vzkaz, že ho miluju. Olda Říha byl v takovém šoku, že neváhal a výhru mi poslal. Pravda, zářivě žluté tričko s obrovským nápisem Impuls nositelné nebylo, ale co na tom, výhra to byla.

Moje zatím poslední výhra byla nedávno - maličkataté ozdobičky na maličkatatém stromečku, přesně do našeho maličkatatého bytečku.
No na výhrách jsem tedy zatím nezbohatla, ale soutěžení mě pořád baví a já to nevzdávám, jednou si to štěstí sedne...

Martinnatr - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Jinak super článek. A jinak mám i zkušenosti s těmi výhrami, které ani výhrami nejsou....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Byla jsem v životě na různých plesech. A vždy jsem se zapojila do tomboly. A na některých plesech ty hlavní výhry byly úžasné - zájezd do Paříže apod. Ale nikdy jsem některou z těchto hlavních cen nevyhrála. Před 14 dny jsem opět byla na plese a z deseti lístků jeden postupoval do hlavního slosování. A světe div se. Já vyhrála první cenu. No super. Jen tou první cenou bylo..... no hádejte...... Jojo, byly to 3 tuny písku.SmajlíkSmajlíkSmajlík A že ho tedy v paneláku využijeme....Smajlík Ještě, že tchán staví garáž. Jinak by snad na uvedené číslo na vouchru ani nikdo nezavolal....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
mě to říká celá rodina, že jsem maniak na hry a že stejně nikdy nic nevyhrajuSmajlík ale já ne a ne přestat - jednou se na mě to štěstí MUSÍ usmát!!! Smajlík Jinak taky samé menší výhry a dnes se mi ale podařilo vyhrát lístky na koncert!!! Jupííí - do té doby než jsem zjistila, že koncert je v Českých Budějovicích - což mám přes půl republiky Smajlík takže jsme se s manželem dohodli, že vyhledám nějaký dětský domov v okolí ČB a pošlu jim ty lístky - ať je paní ředitelka dá těm nejšikovnějším dětem za odměnu - budou mít radost a já dobrý pocit, že ikdyž jsem toho nevyužila já, že aspoň udělám někomu radostSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
taky ráda soutežím ve všem možným..a sposta menších výher...Ty vetší jenom prijdouSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Bezva článeček,něco podobného jako u mne.Ráda soutěžím,občas něco vyhraju,ale nic velkého.Manžel se jen směje,že kdy příjde něco velkého.Říkám mu,že někdy to příjde a bude koukat.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles