Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Odhalte tajemství krásy a mladistvého vzhledu

27. 10. 2021 | Krása
-Komerční sdělení-

Inovativní švédská beauty-tech značka odhaluje tajemství krásy a mladistvého vzhledu, které se nachází v kuchyni každého z nás. Nová báze pro pleťovou masku FOREO Imagination umožňuje komplexní péči o pleť na míru.


Bez přírody nemůžeme plnohodnotně fungovat, přesto se zdá, že s ní v posledních letech ztrácíme spojení. Švédská beauty-tech značka FOREO si proto dala za cíl obnovit tuto ztracenou rovnováhu a po dlouhém vývoji konečně uvádí na trh revoluční novinku – bázi pro pleťovou masku Imagination, která spojuje dva zdánlivě neslučitelné světy. Svět nejmodernějších technologií a to nejlepší z přírody.

FOREO„Spotřebitelé jsou stále náročnější a požadují víc než jen efektivní péči o pleť. Touží po holistickém přístupu, který vyživuje jak pleť, tak i mysl. A náš nový produkt Imagination to dokáže. Tato báze pro pleťovou masku, která obsahuje Triple Infusion Complex, významně zvyšuje vstřebatelnost aktivních látek a je navržena tak, aby se dokonale spojila s čerstvými ingrediencemi z Vaší ledničky nebo spíže. Funguje jako dvojí síla - aktivuje a maximálně využije potenciál organických surovin a zároveň umožňuje jejich vstřebávání do hlubších vrstev pleti. To, že si můžete hrát a být kreativní při vytváření své vlastní péče na míru je bonusem navíc, který Vám otevře nové obzory a umožní vám sblížit se s přírodou zase o trošku víc,“ vysvětluje generální ředitel společnosti FOREO Boris Trupčevič.

Jak napovídá samotný název, nejnovější počin společnosti FOREO vás dostane daleko za hranice představivosti. Značka, která je známá především díky svým moderním technologiím a inovacím, způsobila v kosmetickém průmyslu už několik revolucí. A protože je její podnikání orientováno na zákazníka, vidí budoucnost krásy především v personalizovaných řešeních. Tentokrát se však skutečně překonala. Místo aby zákazníkovi nabídla univerzální produkt, postavila ho do centra dění a umožnila mu svobodně se rozhodnout, jaké složky chce ve své denní pečující rutině opravdu mít. Báze pro pleťovou masku Imagination využívá průlomovou technologii, díky níž se hydratační složení báze dokáže snadno spojit s čerstvými ingrediencemi z Vaší kuchyně. Příroda nás vyzývá k návratu k jednoduchosti. FOREO Imagination jí naslouchá a pomáhá z ní vytěžit maximum.

Působení přírodních ingrediencí na lidskou kůži bylo známo ještě předtím, než se Kleopatra toužící po půvabnější pokožce poprvé ponořila do oslího mléka. Ani dnes není DIY krása v mainstreamové kultuře ničím novým. Jenže… Opravdu všechny ty úžasné domácí pleťové masky, které jsme si vygooglovali, fungují? Přestože jsou organické ingredience přímo nabité vitamíny, minerály, antioxidanty a živinami, pravdou je, že nedokážou proniknout skrze kožní bariéru. Zůstávají na povrchu pleti a nemohou tak své kouzelné účinky plně rozvinout.

TRIPLE INFUSION COMPLEX – VĚDECKÝ OBJEV, DÍKY KTERÉMU VZNIKL JEDEN Z NEJLEPŠÍCH VYNÁLEZŮ SPOLEČNOSTI FOREO

FOREO
Triple Infusion Complex je kombinace tří výjimečných složek, které zesilují účinnost organických ingrediencí a usnadňují jejich absorpci do pleti: speciálního esteru, hydratační látky a mastných kyselin. Ester umožňuje pronikání ve vodě rozpustných aktivních látek do pleti. Zvlhčující látka pleti hydratuje, zároveň působí jako rozpouštědlo a „přepravuje“ výživné složky přes hydrolipidický film do hlubších vrstev pleti. A konečně mastné kyseliny, především dobře známé omega-6 mastné kyseliny, velmi výrazně usnadňují absorpci, aktivně optimalizují úroveň hydratace, zlepšují pružnost pleti a mají pozitivní vliv na její ochrannou funkci.

Díky těmto třem složkám se vitamíny, antioxidanty a živiny z čerstvých organických surovin dostanou do hlubších vrstev pleti, kde jejich působení přináší viditelné výsledky. Složení báze pro pleťovou masku Imagination nebylo testováno na zvířatech a je vhodné pro vegany. Recepturu jsme ladili dlouho a s maximální přísností tak, aby byla naprosto bezpečná a vy jste ji mohli použít i samostatně bez přidání dalších surovin. Je totiž doslova nabitá prospěšnými složkami, jako je kyselina hyaluronová s nedostižnými hydratačními vlastnostmi, na antioxidanty bohatý skvalan a vitamín E a zklidňující vitamín B, které zvyšují hladinu hydratace pleti a zanechávají ji hebkou a šťavnatou.

FOREOPokud se rozhodnete experimentovat s domácími surovinami, nejprve se informujte, co mohou udělat s Vaší pletí a jak se vzájemně ovlivňují. To, že je něco domácí ještě neznamená naprostou nezávadnost. Existuje mnoho přírodních látek, které při kontaktu s pletí vyvolávají alergie. Příkladem za všechny jsou esenciální oleje známé pro své blahodárné účinky na lidské zdraví, které však mohou pleť nepříjemně podráždit. Syrové vaječné bílky, často využívané jako maska proti stárnutí, vás zase mohou vystavit bakterii Salmonela. Před aplikací Vaší domácí receptury také nejprve proveďte test citlivosti – naneste malé množství směsi na ruku a vyčkejte, zda se nedostaví nežádoucí reakce.

Jakmile získáte potřebné informace, můžete se směle pustit do vlastního tvoření, které vám přinese spoustu benefitů. Nejen, že si odpočinete u kreativní činnosti, ale navíc nevyprodukujete zbytečný odpad a budete přesně vědět, co na svou pleť nanášíte.

„Naše pleť je velmi inteligentní – chrání nás před vnějšími vlivy, dokáže se sama regenerovat a její občas dramatické reakce na určité podněty nás upozorní, když něco není v pořádku. Stejně chytrá je i příroda, která je dokonalou zásobárnou úžasných aktivních látek – spousta z nich však zůstává nevyužitá, protože si s nimi naše pleť neumí poradit. Dá se říct, že naše kůže potřebuje klíč k odemknutí svého absorpčního potenciálu. A tímto klíčem je Imagination. FOREO vám poskytne mapu ke krásné a zdravé pleti. O tom, jakou dobrodružnou cestou se vydáte už rozhodujete sami,“ vysvětluje Trupčevič.

Oblíbenost domácí kosmetiky každým rokem stoupá, což potvrzuje marketingový výzkum společnosti Euromonitor, který ukázal, že 41 % spotřebitelů z celého světa používá alespoň 1 DIY produkt měsíčně, přičemž převládají přípravky na čištění obličeje. Pandemie tento trend ještě urychlila. Data potvrzují, že se vyhledávání „domácích pleťových masek“ zvýšilo o 233 % a termín „facial at home“ o 115 %.

Lidé, kteří si vyrábí některé kosmetické produkty sami doma jsou informovaní, zdravě smýšlející a kreativní. Zároveň vyžadují transparentnost a pečlivě si volí značky, kterým svěří svou důvěru. Žijeme v době, kdy plasty a chemikálie kontaminují naše plodiny, pitnou vodu i vzduch a my se usilovně snažíme zůstat zdraví tím, že cvičíme a hlídáme si, co jíme.

FOREOPřemýšlíme ale také nad tím, co si dáváme na vlastní kůži?
Zřejmě ano – podle výsledků průzkumu dává víc jak polovina spotřebitelů přednost přírodní kosmetice před tou konvenční. Další výzkum zase upozorňuje na jednu z největších nekalých marketingových praktik a naznačuje, že jsou spotřebitelé k označení přírodních kosmetických produktů stále skeptičtější. Podle zjištěných dat si 61 % žen přeje větší transparentnost ohledně značení přírodních produktů. Pouze 1 % žen spoléhá na reklamu značky a 69 % získává informace o složení na Googlu nebo prostřednictvím recenzí.

„Bezpečí našich spotřebitelů je pro nás na prvním místě. FOREO směřuje kosmetické technologie k udržitelnosti a čisté kráse, což jsou pro nás důležité faktory. Imagination je opravdu inovativní receptura – vyvinuli jsme ji do posledního detailu a já jsem velmi hrdý na to, že se nám podařilo vytvořit elixír mládí s nulovým obsahem toxinů, který ve spolupráci s přírodou dokáže opravdové zázraky. Náš produkt není údajný netoxický zázrak opatřený etiketou, k jejímuž rozluštění byste potřebovali mít vystudovanou chemii. Jsme transparentní a rádi se s vámi podělíme o výsledky našich letitých výzkumů. Naším přáním je, abyste se vy sami stali odborníky na péči o pleť a také se sami rozhodli pomocí jakých ingrediencí o ni chcete pečovat,“ říká Trupčevič.

Proces výroby vlastní pleťové masky je snadný a velmi zábavný. Stačí smíchat vaše oblíbené organické ingredience s jednou čajovou lžičkou báze Imagination a směs rovnoměrně nanést na pleť. Kombinace  darů přírody a moderní technologie Triple Infusion Complex spolupracují v dokonalé harmonii z čehož těží Vaše pleť. A pokud nevíte, jakou maskou začít, můžete se inspirovat oblíbenými domácími tipy celebrit.


Foreo Imagination je nyní exkluzivně dostupné na Notino.cz, ve formě tuby nebo jako jednotlivé sáčky. Nechte se unášet svou představivostí a dopřejte pleti maximální péči.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Odhalte tajemství krásy a mladistvého vzhledu:

Odhalte tajemství krásy a mladistvého vzhledu
Odhalte tajemství krásy a mladistvého vzhledu
Odhalte tajemství krásy a mladistvého vzhledu
Odhalte tajemství krásy a mladistvého vzhledu
Odhalte tajemství krásy a mladistvého vzhledu
Odhalte tajemství krásy a mladistvého vzhledu
Odhalte tajemství krásy a mladistvého vzhledu
Odhalte tajemství krásy a mladistvého vzhledu
Odhalte tajemství krásy a mladistvého vzhledu
Odhalte tajemství krásy a mladistvého vzhledu
Odhalte tajemství krásy a mladistvého vzhledu
Odhalte tajemství krásy a mladistvého vzhledu
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
28. 10. 2021 12:29 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
28. 10. 2021 12:26 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
28. 10. 2021 12:21 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
28. 10. 2021 12:16 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
28. 10. 2021 12:09 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
Obrázek uživatelky
profil
4Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
3xSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Třetí Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
3Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles