Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podzimní depka je tu! Rozlučte se s ní dřív, než bude pozdě

13. 11. 2023 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Mlhy, tma a rozjitřené emoce. Přesně tak začíná listopad. Dušičky s sebou každoročně nesou vzpomínky na ty, kteří nás opustili. Jenže co když smutek přetrvává a černé myšlenky se dostavují stále častěji? Kdy jde ještě o běžný podzimní splín a kdy už ne? Jak nejlépe dát pocuchané nervy do pořádku a začít se opět radovat ze života? Přesně to se teď dozvíte!

Za prvé je potřeba si na rovinu říct, že klasická podzimní „depka“ není deprese v pravém slova smyslu. Ve většině případů jde o podzimní depresivní náladu a tedy sezonní afektivní poruchu, pro niž jsou typické potíže se spánkem, pocity úzkosti, smutku a nervozity. Může se objevovat i podrážděnost a nezájem o sex. Všechny tyto projevy souvisí s úbytkem denního světla a sluníčka, proto se dostavuje obvykle v tu samou roční dobu.

Naturevia Magnesium 1 MEGANervy na pochodu


Podzimní melancholické rozpoložení má značný dopad na nervy. To, co byste obvykle přešli mávnutím ruky, vás najednou rozpláče nebo naopak může dohnat k zuřivosti. K tomu se přidává únava a vyčerpání. Jestliže tyto pocity dobře znáte, je na čase doplnit hořčík. Právě ten je dobrou první pomocí pro vaše nervy. Pomáhá snížit nervové a psychické napětí a také přispívá ke snížení pocitu únavy a vyčerpání. Mějte na paměti, že právě zásoba tohoto minerálu se při stresu rychle vyčerpává, a proto byste ho měli svému tělu pravidelně dodávat. Ať už čelíte fyzické či psychické zátěži, sáhněte po doplňku stravy Naturevia Magnesium 1 MEGA, který obsahuje extra velkou porci hořčíku. Díky jedné malé tabletce budete mít potřebný denní přísun magnesia zaručený a vaše nervy budou opět jako ze železa.



Naturevia Sleepnox forte

Mozek pořád šrotuje


Jenže nervy jsou obvykle jen jednou částí problému. Další potíž se skrývá v hlavě. Pokud máte tendenci neustále rozvíjet teorie coby kdyby, nedivte se, že nemůžete usnout. Váš mozek neustále šrotuje a nedokáže vypnout. Je mu jedno, jestli je den nebo noc. Jenže bez dostatečného spánku budete ještě unavenější a podrážděnější. Proto je důležité, abyste se k večeru dokázali zklidnit a uvolnit. Nejde-li vám to, sáhněte po bylinkách. Pomoci vám může třeba extra silná směs kozlíku lékařského, chmelu otáčivého, mučenky pletní a meduňky lékařské. Právě tu obsahuje přípravek Naturevia Sleepnox Forte, který vám pomůže zbavit se napětí, zklidní vás a díky tomu snáze zaberete.




Podzimní depka je tu! Rozlučte se s ní dřív, než bude pozdě

Podzimní splín, nebo už regulérní deprese


Rozdíl je zásadní. Podzimní splín je krátkodobý a při troše dobré vůle a snahy se ho dokážete zbavit sami. Pomoci vám v tom může dostatečný spánek, oblíbené aktivity a koníčky, pohyb a změna zajetého režimu. Díky tomu by se vám měl opět vrátit úsměv do tváře. Pokud vás však „depka“ trápí delší dobu a je naprosto jedno, jaké vládne počasí za okny a jaký měsíc ukazuje kalendář, pak rozhodně zajděte za odborníkem, protože je možné, že bez jeho pomoci se už neobejdete.  




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Podzimní depka je tu! Rozlučte se s ní dřív, než bude pozdě:

Podzimní depka je tu! Rozlučte se s ní dřív, než bude pozdě
Podzimní depka je tu! Rozlučte se s ní dřív, než bude pozdě
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles