8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polepšovna mazlíčků 11. Jack

14. 11. 2009 | Televizní tipy

V jedenáctém dílu unikátního časosběrného pořadu televize Nova Polepšovna mazlíčků poznáme šestiletého jack russell teriéra Jacka, který poslouchá, jen když se mu chce, a navíc se pere se všemi psy bez ohledu na velikost, rasu a možné následky. Dokážou ho majitelé s pomocí odbornice na problémové chování psů MVDr. Hany Žertové zvládnout, aby nemusel celý život strávit preventivně na vodítku?


Šestiletý jack russell teriér Jack žije s mladým párem v Praze, v bytě nedaleko Vyšehradu. Aktivní pes poslouchá majitele podle svého uvážení, základní povely ovládá, ale ne vždy je ochoten plnit je. K lidem je milý a přítulný, ale k ostatním psům nesmlouvavý. Z klidného pejska se ve vteřině mění v odhodlaného rváče, napadá psy bez ohledu na velikost, rasu a možné následky. Fenky ho zajímají pouze jako lákavý sexuální objekt. Majitelé se účastní nebo sami pořádají nejrůznější akce v přírodě, koncerty a setkání. Chtějí Jacka brát s sebou, a proto potřebují jeho agresivitu řešit. Nechtějí, aby musel trávit celý život preventivně na vodítku, a v neposlední řadě mají strach, aby při rvačkách nedošel úhony.


Podaří se rvavého Jacka s pomocí odbornice na problémové chování psů MVDr. Hany Žertové zpacifikovat? Pramení jeho agrese z neurotické povahy, nebo může být důsledkem onemocnění? Dokážou majitelé nastavit Jackovi taková pravidla, že jej nakonec zvládnou i v okamžiku, kdy se bude chtít prát? Rady, postup i výsledky Jackovy převýchovy uvidíme v jedenáctém dílu ojedinělého pořadu pro milovníky zvířat Polepšovna mazlíčků, který vysílá televize Nova v sobotu 14. litopadu 2009 od 17.15 hodin.

 

Zdroj: NOVA

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !