Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Polepšovna mazlíčků - foxteriér Hugo

26. 09. 2009 | Televizní tipy

V dalším dílu pořadu televize Nova Polepšovna mazlíčků bude odbornice na problémové chování zvířat MVDr. Hana Žertová řešit problémy s hladkosrstým foxteriérem Hugem, který svým majitelům velmi komplikuje podnikání.


Hladkosrstý foxteriér Hugo žije ve Světlé pod Ještědem se dvěma dalšími psíky – hladkosrstým foxteriérem Bubu a nalezencem Rudinkou. Jeho majitelé, manželé Beranovi, mají paraglidingovou školu a Hugo jim jejich podnikání značně komplikuje. Snaží se totiž jejich klienty na padácích při startu ulovit a zakousnout, při přistání už se spokojí jen s tím, že je otravuje a štěká.


Jak vyřeší odbornice na problémové chování zvířat MVDr. Hana Žertová tento problém? Její rady, postup i výsledky Hugovy převýchovy uvidíme ve čtvrtém dílu ojedinělého pořadu pro milovníky zvířat Polepšovna mazlíčků, který vysílá televize Nova v sobotu 26. září 2009 od 17.15 hodin.

Zdroj: NOVA

Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík.
Obrázek uživatelky
profil
po vzoru cizího seriálu,ale hlavně že se to velmi dobře ujalo a hlavně seriál pomáhá pejskařům!!!!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles