Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Posvítili jsme si na proteiny pro ženy. Jak si správně vybrat protein?

26. 06. 2022 | Fitness
-Komerční sdělení-

Zdravý životní styl a správný výběr nejenom kvalitních potravin, ale i doplňků stravy je čím dál větší fenomén mezi lidmi. Existují však i v tomto tzv fitness světě určité nástrahy? O tom bude tento krátký článek, ve které si zkusíme porovnat nejpoužívanější a nejzákladnější doplněk stravy a to jsou proteiny vs proteiny pro ženy. Myslíte si, že v nich jsou nějaké rozdíly a opravdu je nutné, pokud jste žena zaměřovat se pouze na tento sortiment zaměřený právě na vaší ženskost? Uvidíte, v závěru tohoto článku si jistě obrázek uděláte sami.

Než přejdeme na jasná fakta a ke konkrétnímu porovnání klasického proteinu a proteinu zaměřeného pro ženy, tak chci říci, že právě neustálý vzrůstající trend nahrává některým výrobcům, kteří odhalili skulinku na trhu a začali dělat doplňky stravy v krásných růžových obalech a růžová přece vyznačuje jakousi ženskost. Jasná cílová skupina je na světě a mnohým ženám toto v té nepřeberné škále doplňků stravy jistě usnadní výběr, což je určitě velmi přínosné, jenže v některých případech za neadekvátní cenu. Pojďme tedy na porovnání.
proteiny pro ženy
























V Česku jsme vybrali značku LadyLab, která je celá jen o doplňcích stravy určené výhradně pro ženy a celý jejich brand je opravdu vydařený a jakožto pisatel tohoto článku rodu mužského jsem vzhledem ohromen a zcela nepochybuji, že žena bude ohromena ještě mnohem více než já. Ovšem je třeba trochu prozřít a kouknout na složení výrobku. Vybrali jsme protein pro ženy od značky zmíněné výše.


Složení:
    • Instantní syrovátkový koncentrát 80 %
(slunečnicový lecitin < 0,5 %),
    • Zahušťovadlo guarová guma
    • Mletá skořice
    • Aromata
    • Zahušťovadlo xanthanová guma
    • Sukralóza

Bílkoviny

76,8g

Sacharidy

7,7g

Tuky

6,7g

Kalorie

393 kcal


Nutriční hodnoty na 100g produktu, příchuť snickerdoodle


Tento protein je zcela význačný zcela bez pochyby kvalitním složením, skvělou chutí a samozřejmě krásným růžovým obalem a do porovnání jsme vybrali právem protein „UNISEX“ od značky KULTURISTIKA.COM, která je na trhu již 20 let a vyrobila taktéž skvělý protein stejného složení jako výše zmíněný s úžasnou lahodnou chutí a plně instantní konzistencí, jen nemá růžovou barvu.


Složení:

    • Syrovátkový proteinový koncentrát (mléko, emulgátor: slunečnicový lecitin),
    • Odtučněný kakaový prášek (emulgátor: sójový lecitin),
    • Sušené mléko plnotučné
    • Aroma
    • Sukralóza

Bílkoviny

76,2 g

Sacharidy

7,1 g

Tuky

6,6 g

Kalorie

389 kcal


Nutriční hodnoty na 100g produktu, příchuť slaný karamel


Jak vidíte porovnávaly se tedy dva proteiny ve stejné gramáži, které mají velmi podobné složení, ovšem POZOR, ZCELA ROZDÍLNOU CENU!


800g proteinu

Ladylab (protein pro ženy)

Kulturistika.com New 100% Whey (klasický protein)

930Kč

549Kč

Rozdíl činí neuvěřitelných 381 Kč!



Věřím, že v tuto chvíli je všem jasné o co v článku jde. Je moc hezké, že se snaží výrobci ulehčit cestu výběru ženám, ale v některých případech dejte pozor, aby nabízený výběr zbytečně neodlehčoval vaší peněženku. Protein pro ženy a klasický protein nemá mezi sebou žádný rozdíl, v proteinu není nikdy nic obsaženo, co by pomáhalo výhradně jen ženám a tak si na toto dávejte pozor a spíše vybírejte v této kategorii mezi klasickými proteiny, čtěte recenze zákazníků a vyberte si ten, který je vaší chuti a složením nejbližší a zkuste v sobě potlačit jako hlavní měřítko výběru vzhled produktu. Pak si vždy ohlídejte cenu. Je totiž veliká pravděpodobnost, že jakýsi punc ženskosti u produktu zaplatíte zbytečně více než byste musely.

Náš tip je tedy jasný, především v kategorii proteinů vybírejte ty klasické a jestli můžeme dát doporučení na základě hodnocení zákazníků u produktu New 100% Whey protein, který jsme nyní porovnávali, tak můžeme zcela bez pochyby říci, že si skvěle pochutnáte, splní to nutričně to, co hledáte a ušetří to nemalou část peněz z vaší peněženky.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !