Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Premiérový Prima Mazlíček se vrací na obrazovky již v neděli dopoledne

4. 04. 2021 | Televizní tipy
Oblíbený zábavně vzdělávací pořad zaměřený čistě na zvířata – ať už jde o ta domácí, volně žijící či hospodářská – se vrací na obrazovky, opět pod taktovkou moderátora Jana Šťastného. Divákům nabídne další zajímavosti z domova i zahraničí a široký okruh témat, která nadchnou všechny milovníky zvířat. První díl premiérové řady uvidí diváci na obrazovkách již v neděli 4. dubna v 10.30.

Nové díly ukážou divákům život mláďat doma i v přírodě a to, jak se vůči nim chovat a kdy zavolat pomoc. S příchodem teplých měsíců se pořad zaměří také na klíšťata a blechy a na to, jak před nimi pejsky a kočičky chránit. Věnovat se bude dále například bezpečnosti mazlíčků, a to na našich zahradách, na cestách i v domovech. Na diváky čekají v pořadu opět odborníci i známé osobnosti, které se podělí o to, jakou roli v jejich životě mazlíčci hrají.

Premiérový Prima Mazlíček se vrací na obrazovky již příští neděli dopoledneV každém díle bude připravena i soutěž. První letošní díl se zaměří na mláďata – těch totiž s příchodem jara začínáme na procházkách v přírodě potkávat čím dál více. Málokdo ale ví, jak se v jejich blízkosti správně chovat a jak poznat, kdy potřebují naši pomoc. Zaměříme se tak právě na to. Na procházkách také často míjíme výběhy a ohrádky se zvířaty.

A pokud máte dojem, že je potřeba je nalákat na něco dobrého nebo jim přilepšit něčím, co máte zrovna po kapsách, určitě to nedělejte. Vysvětlíme proč. Hostem dílu bude pan Lukáš Viktora, člen České společnosti ornitologické, který představí ptačí druhy, které se již teď mohou těšit ze svých mláďat. Podíváme se i na stinnou stránku věci, a to na mláďata, která se rodí venkovním nekastrovaným kočkám a již odmalička trpí vážnými zdravotními problémy. Rozebereme i zdravotní výhody kastrace pro samotné fenky, kočky, psy i kocoury.

Další díl pořadu Prima Mazlíček sledujte v neděli 4. 4. 2021 v 10.30 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Premiérový Prima Mazlíček se vrací na obrazovky již v neděli dopoledne:

Premiérový Prima Mazlíček se vrací na obrazovky již v neděli dopoledne
Premiérový Prima Mazlíček se vrací na obrazovky již v neděli dopoledne
Premiérový Prima Mazlíček se vrací na obrazovky již v neděli dopoledne
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !