Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Při lupech či nadměrném vypadávání vlasů pomohou kúry Dermedic

21. 09. 2021 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

Vznik lupů, šupinek odumřelé kůže na pokožce hlavy, je vlastně přirozený jev. Pokud je jich ale moc, dokážou nás potrápit. Abychom se jich zase zbavili, obvykle stačí najít vhodnou vlasovou kosmetiku, což ale nemusí být tak snadné. Dermokosmetika Dermedic Capilarte zahrnuje účinné kúry pro vlasy i pokožku hlavy nejen při lupech, nebo při podrážděné a svědící pokožce, ale také při alopecii, nadměrném vypadávání vlasů.

Značka Dermedic patří do portfolia světové farmaceutické společnosti Biogened. Při výrobě dermokosmetiky DERMEDIC je využívána výhradně voda z artéského termálního pramene. Jde o vodu s nejvyšší čistotou zbavenou všech látek s alergenním a dráždivým potenciálem. Účinnost řady Dermedic Capilarte je založena na komplexu PILOTANTUMTM, který stimuluje mikrocirkulaci v pokožce hlavy, čímž povzbuzuje biologickou aktivitu vlasových váčků a usnadňuje vstřebávání aktivních látek. Zároveň pozitivně ovlivňuje správný proces růstu a odrůstání vlasů. Vlasové kúry Dermedic Capilarte jsou dermatologicky, klinicky a trichologicky testovány.  Jsou vhodné pro ženy i muže.

péče o vlasy s Dermedic


3x tip pro krásné vlasy:


 Proti lupům


Šampon Dermedic Capilarte proti lupům zmírňuje příznaky suchých i mastných lupů. Jemně vlasy i pokožku myje, brání návratu lupů, vlasům navrací přirozenou krásu. Má zklidňující účinek, snižuje svědění, normalizuje aktivitu mazových žláz. Vysoká účinnost šamponu je založena na trojici složek (Clotrimazol, pyrithion zinku a piroktonový olamin), které likvidují lipofilní houby žijící na pokožce hlavy. Tyto houby vylučují dráždivé metabolity, které způsobují urychlení obnovy pokožky, vedoucí ke vzniku lupů. Glycerin a panthenol dodávají vlasům lesk, snadno se rozčesávají. Šampon účinkuje i v intervalech mezi mytími. Prodej v balení 300 ml, cena přibližně od 124 Kč.

Dermedic




Při nadměrné ztrátě vlasů a pro regeneraci


Sérum Dermedic Capilarte stimuluje růst nových vlasů a viditelně omezuje padání. Zhušťuje a posiluje vlasy. Sérum je účinné i v případě problémů způsobených stresem, klesající imunitou, užíváním léků. Komplex PILOTANTUMTM aktivuje vlasové váčky, komplex PROCAPILTM zase zlepšuje kondici buněk vlasového váčku a zpomaluje proces jejich stárnutí. Šťáva z břízy posiluje kondici vlasových vláken a má vliv na urychlení růstu vlasového stvolu. Prodej v balení 150 ml, cena přibližně od 150 Kč.





Dermedic

Pro stimulaci růstu vlasů


Tříměsíční vlasová kúra v podobě šamponu zlepšuje mikrocirkulaci v pokožce hlavy, čímž povzbuzuje aktivitu vlasových váčků. Komplex PROCAPILTM a vitaminy E, C a B6 poskytují celkovou regeneraci vlasů, chrání a posilují buňky vlasového folikulu, a dodávají vlasům na objemu a síle. Extrakt z kmenových buněk jabloně vyživuje vlasové váčky a zlepšuje jejich vitalitu. Díky extraktu z bazalky královské, který snižuje aktivitu 5-alfa-reduktázy, omezuje šampon nadměrné vypadávání vlasů. Prodej v balení 300 ml, cena přibližně od za 192 Kč.


Více na www.dermedic.info.
Dermokosmetiku DERMEDIC zakoupíte na Notino.cz, v lékárnách a na lékárenských e-shopech, například drmax.cz, benu.cz, pilulka.cz nebo biotika.net.

Dermedic















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Taky jsem přišla s předstihem a nesebrala jediné ZLATO :-(
Obrázek uživatelky
profil
31. 10. 2021 19:16 Sebrán "Hromada zlaťáků" za 10 bodů
31. 10. 2021 19:12 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
31. 10. 2021 19:09 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
31. 10. 2021 19:04 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
31. 10. 2021 19:00 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
Obrázek uživatelky
profil
No nic těšila jsem se po příjezdu z víkendu aspoň na 1sber a přišlo jedno zlato
Obrázek uživatelky
profil
31. 10. 2021 19:14 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
31. 10. 2021 19:09 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
31. 10. 2021 19:05 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
31. 10. 2021 19:00 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
Obrázek uživatelky
profil
jen jedno zlato a nic víc a to jsem tu byla s předstihem...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles