Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prima Mazlíček - 18. 4. 2021

18. 04. 2021 | Televizní tipy
Informovat, vzdělávat, a především pobavit. To je cílem pořadu Prima Mazlíček, zaměřeného čistě na zvířata – ať už jde o ta domácí, volně žijící či hospodářská. Divákům přináší zajímavosti z domova i ze zahraničí a široký okruh témat nadchne každého milovníka zvířat. Pořadem provází Jan Šťastný.

Tentokrát přineseme informace o dalším nemilém malém společníkovi, který zkrátka ke čtyřnohým miláčkům patří. Řeč je o blechách. Poradíme, jak poznat, že je váš miláček má, a samozřejmě – jak se jich zbavit. A to nejen na miláčkovi samotném, ale i doma či v autě.

Prima Mazlíček - 18. 4. 2021Představíme i různé druhy blech a jejich životní cyklus. Hostem dílu budou psovodka Klára Hlubocká a její čtyřnohý parťák, kteří společně hledají otrávené návnady.

Ty jsou životu nebezpečné nejen ohroženým dravcům, ale i dalším zvířatům. Ukážeme také, jak je důležité naučit psa být v klidu a nechat se sebou manipulovat. A na závěr představíme Zlatana, smutnou psí duši, která hledá nový domov.

Další díl pořadu Prima Mazlíček sledujte v neděli 18. 4. 2021 v 10.30 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prima Mazlíček - 18. 4. 2021:

Prima Mazlíček - 18. 4. 2021
Prima Mazlíček - 18. 4. 2021
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !