Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Probiotika a prebiotika: nenápadní hrdinové v boji proti stárnutí!

26. 07. 2023 | Krása
-Komerční sdělení-

Oživte svou pleť 

silou probiotik a prebiotik



V oblasti péče o pleť se pozornost přesunula na pochopení kožního mikrobiomu, složitého ekosystému mikroorganismů, které žijí na naší pokožce. Tento ekosystém hraje klíčovou roli při udržování zdraví pokožky, a pokud je narušen, může to vést k zánětům a dalším kožním problémům. Do hry vstupují probiotika a prebiotika, dva klíčoví hráči, kteří mohou pomoci obnovit rovnováhu mikrobiomu vaší pokožky.

La Daumé vitamíny pro ženyCo jsou probiotika a prebiotika?


Probiotika jsou prospěšné živé organismy, které při lokální aplikaci mohou vyrovnat a zlepšit mikrobiom vaší pokožky. Mohou pomoci zklidnit zánětlivá onemocnění kůže, jako je akné a atopická dermatitida. Prebiotika jsou naopak "potravou" pro probiotika. Vyživují "dobré" bakterie v kožním mikrobiomu a pomáhají udržovat zdravou kožní bariéru, která je klíčová pro udržení hydratace pokožky a její ochranu před stresovými vlivy prostředí.



Probiotika a prebiotika zevnitř i zvenčí v červeném kabátku


Značka La Daumé, která chápe význam lidského mikrobiomu pro zdraví a krásu, začlenila do svých výrobků probiotika a prebiotika. Nevylepšují jen vaši vnější krásu, ale pečují také o vaše vnitřní zdraví.

Komplexní nápoj proti stárnutí: omlazení zevnitř


La Daumé komplexní drink - vitamíny pro ženy s probiotiky a prebiotikyLa Daumé Anti-aging Complex Drink je směs kolagenukyseliny hyaluronové a koenzymu Q10, které jsou známé svými účinky proti stárnutí. Jedná se o důmyslně sestavený soubor vitamínů pro ženy. Co však tento nápoj odlišuje, je obsah probiotik Lactospore® s druhem bakterií Bacillus Coagulans. Ty  jsou prospěšné pro zdraví střev. Síla probiotik je navíc podpořena patentovanými prebiotiky Oliglow®.
Podporou střevního mikrobiomu tento nápoj podporuje nejen zdraví trávicího traktu, ale přispívá také ke zdraví pokožky.


Kosmetika podporující mikrobiom pleti zvenčí


Hydratační sérum na hluboké vrásky s probiotiky a prebiotikyLa Daumé Hydratační pleťové sérum s kyselinou hyaluronovou na hluboké vrásky má vysoce hydratační a vyhlazující účinky. Obsahuje účinnou kombinaci kyseliny hyaluronové, peptidů a rostlinných kmenových buněk z Goji. Obsahuje také Biolin P, přírodní prebiotikum, které posiluje přirozenou odolnost a zlepšuje kvalitu pleti, a Inulin, probiotikum, které zajišťuje rovnováhu a hydrataci pleti. V rámci La Daumé kosmetické sady ho právě teď můžete získat zdarma. Probiotika a prebiotika jsou obsažena nejsem v séru, ale ve všech La Daumé kosmetických přípravcích.


Váháte?


Tajemství udržení mladistvého vzhledu a zpomalení vzniku vrásek spočívá v péči o mikrobiom vaší pleti. Probiotika a prebiotika hrají v tomto procesu zásadní roli. Jejich začleněním do rutinní péče o pleť prostřednictvím produktů, jako jsou ty, které nabízí La Daumé, svou pleť nejen hýčkáte, ale poskytujete jí profesionální péči, kterou potřebuje, aby zůstala zdravá a zářivá.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Probiotika a prebiotika: nenápadní hrdinové v boji proti stárnutí!:

Probiotika a prebiotika: nenápadní hrdinové v  boji proti stárnutí!
Probiotika a prebiotika: nenápadní hrdinové v  boji proti stárnutí!
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !