Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Praha zažije hromadnou svatbu, očekává se rekordní účast

14. 02. 2012 | Hromadná svatba
Praha se připravuje na skutečně neobvyklou událost. V parku Ladronka se totiž 8. června uskuteční hromadná svatba, které se zúčastní několik desítek párů. Předpokládá se, že padne i několik rekordů, například v nejpočetnějším společném svatebním polibku. 

Kdy se přihlásit na Hromadnou svatbu?

„Očekáváme zájem až padesáti párů, které budou chtít svůj velký den strávit v jednom z nejkrásnějších parků Prahy,“ svěřuje se hlavní organizátor Tomáš Kodíček. Prozradil navíc, od kdy bude možné se na hromadnou svatbu přihlásit: „Datum jsme stanovili na 14. února, samozřejmě ne náhodou. Přihlásit se je možné na stránkách hromadnasvatba.cz,“ doplňuje Kodíček.

Hromadná svatbaOddávajícím na této nevšední svatbě bude starostka městské části Praha 6, kterou čeká zřejmě nejdelší obřad její kariéry. Samotný ceremoniál se svatebním slibem, při kterém si snoubenci říkají svéANO, bude trvat podle odhadů kolem 120 minut, jelikož každý ženich a každá nevěsta musí podle českého práva odpovědět individuálně. Vše ostatní však už mohou provádět svatebčané společně.

Hromadná svatba

- nový český rekord

Na hromadné svatbě bude také nejspíš ustaven nový český rekord v nejpočetnějším společném svatebním polibku. Také proto bude celému obřadu přítomen zástupce pelhřimovské agentury Dobrý den, který nakonec platnost rekordu potvrdí.

A kdo vyhraje osobní automobil?

Hromadný svatební den bude výjimečný v mnoha ohledech. Snoubenci budou již před samotným obřadem získávat sympatie veřejnosti - na jejich portálu www.hromadnasvatba.cz budou v anketě O nejsympatičtější pár sbírat body, díky kterým mohou vyhrát i zajímavé svatební dary. Tím největším je bezesporu nový osobní automobil.

Hromadná svatba


Alej zamilovaných

Každý svatební pár si krátce po obřadu zasadí na Ladronce svůj strom. Ten bude symbolem jejich lásky a trvalou vzpomínkou na významný den. Tuto tradici by chtěla městská část Praha 6 udržovat i do budoucna. Alej zamilovaných, jak se tomuto místu již dnes říká, bude součástí parku Ladronka a patrně také poutním místem všech zamilovaných.


Zdroj, foto: HromadnáSvatba.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
také by to nebylo nic pro mne, raději soukromíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jasně, co dělají venku,. u nás musíme taky, ach jo. Nikdy!
Obrázek uživatelky
profil
to ani náhodou..
Obrázek uživatelky
profil
Ani mne sa ten nápad nepáči. Svadba má byť niečo krásne, slávnostné v kruhu rodiny a priateľov. Tiež by mi to auto za to nastálo.
Obrázek uživatelky
profil
vymyslel? Já bych hromadnou svatbu nechtěla ani s vidinou vyhraného auta Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kroj