8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 2 svatby ZDARMA v hodnotě 2x 200 000 Kč

16. 01. 2008 | Užitečné rady
Soutěž o 2 svatby ZDARMA v hodnotě 2x 200 000 Kč byla vyhlášena internetovými portály www.svatebni-centrum.eu a www.svatebysluzby.cz. V polovině prosince 2007 bylo hlasování uzavřeno a výherci svatby ZDARMA byli známi

Svatba prvního vítězného páru se odehrála živě na festivalu v Praze, další se uskuteční na festivalu v Ostravě, který se bude konat 9-10.2.2008.

První svatba ZDARMA v Praze

Svatební pár (Jana 27 a Aleš 27) byli vyhodnoceni návštěvníky portálů www.svatebni-centrum.eu a www.svatebysluzby.cz jako nejsympatičtější pár. Získali kompletně zajištěnou svatbu od obřadu až po netradiční svatební cestu - let balónem.

svatební festival 2008 Svatební dům Praha - Kleinod bezplatně oblékl ženicha a nevěstu pro svatební den. Nevěstě upravila nehty sama mistrině České republiky v nehtovém designu - Jana Petřinová. Imagie studio Zuzany Birtusové svatební pár obsloužilo službami kadeřníka a vizážisty. Daniela spodní prádlo se postaralo o intimnější část svatebního oblečení. Svatební obuv ze společnosti Střevíce a více donesla snoubence až na pódium v Průmyslovém paláci, mezi překrásnou květinovou výzdobu, která byla v režii květinového studia Bubeníčková&syn.

Zde již byla připravená paní matrikářka z Prahy 7, která vedla obřad. Snubní prsteny, které si čerství novomanželé vyměnili věnovalo zlatnictví Janka. Svatební dort a výslužky připravila Krušovická pekárna. Jako svatební dárek dostali novomanželé hodinky od firmy Rotax, společnost Diamonds International Corporation věnovala nevěstě briliantový prsten.

svatební festival 2008 Jedním ze svědků byl pan Ali Amiri, který má velice pozitivní vztah ke svatbám. Po ukončení obřadu doprovodil novomanželé romantickou písní až k 8,5 metru dlouhé bílé limuzíně, která si pro ně přijela přímo do haly a před zraky všech diváků je odvezla k fotografování. A poté již do zamířili do oblíbené restaurace, kde pro ně byla vystrojena hostina.

Svatební den vítězného páru se završil v luxusním apartmánu s perličkovou vanou.

Od výhry v soutěži, až po svatební obřad uplynul měsíc. V této době probíhaly všechny zkoušky šatů, účesu..... Po celou dobu pomáhala svatebčanům profesionální svatební koordinatorka paní Světlana Uldrichová. Tato živá svatba byla hlavním bodem Svatebního festivalu, který se konal minulý víkend v Praze.

svatební festival 2008 Kromě toho probíhal na pódiu bohatý doprovodný program. Vystupovala skupina Peha, Ali Amiri, dívčí rocková kapela K2, diváci mohli vidět divadelní představení z manželského života, rituály namlouvání z pravěku, řadu překrásných přehlídek svatebních šatů, podmanivý tanec břišní tanečnice, kadeřnickou a floristickou show.

Diváci byli seznámeni např. s tím, co obnáší služba svatebního koordinátora, kolik stojí a podobně. Na stáncích byl prostor pro individuální dojednávání všech možných i nemožných služeb, které se svatbou souvisí. Kdo chtěl, mohl si zde zakoupit svatební střevíčky nebo si zajistit službu či zboží prostřednictvím objednávky s výstavní slevou.

Zdroj: www.svatebni-centrum.eu
www.svatebysluzby.cz


ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !