MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Setkání s kartářkou

25. 04. 2012 | Vaše příběhy

Tento příběh se nestal mně, ale kamarádce a mojí mamince. Mě zajímají takové věci jako je výklad z karet, horoskopy a tak dále. Říkala jsem si kdysi dávno, že bych mohla s mojí kamarádkou zajít ke kartářce, abychom získaly informace, jak bude plynout náš budoucí život, jaké změny se objeví v našem životě. Měla jsem obavy z něčeho špatného, co mě čeká, protože všechno špatné, co se mně zdálo ve snu, jsem hledala ve snáři, to se mi splnilo a tak jsem setkání s kartářkou nikdy neuskutečnila.

Kamarádka se rozhodla jít sama a vyšlo jí následující. Věštila jí, že potká kluka, se kterým bude mít dítě, ale zůstane svobodnou matkou, protože jim to ve vztahu nebude fungovat.  Budou následovat hádky kolem dítěte a na výchovu bude sama. Toto všechno se jí splnilo.

Setkání s kartářkouA teď k příběhu maminky. Maminka za svobodna se rozhodla se svými sestrami, že navštíví starší paní, která se zabývala věštěním pouze z karet a kouli k výkladu nepotřebovala. Domluvily si den a šly zjistit s napětím, co je čeká. Sedla si ke stolu a sestry na postel a sledovaly, co všechno začala paní říkat.

Provdáte se za černovlasého kudrnatého chlapce, finančně na tom nebudete nejhůře, nebudete mít nikdy nouzi o peníze, peněz bude dostatek, ani ne moc a ani ne málo, budete mít dvě krásné dcery. Budou problémy v rodině, nečekaná událost to zhorší a všichni se k vám otočí zády, když vám bude nejhůře, dále se naskytnou neshody v zaměstnání. Objeví se nemoc v rodině a budete mít svůj vlastní dům.

A co se vyplnilo? Roky plynuly a maminka se seznámila s chlapcem, který byl na vojně,  za kterého se později provdala a narodila jsem se jí já a moje mladší sestra. Splnilo se i to, že se rodičům podařilo za dřiny a potu postavit krásný dům, ve kterém nic nechybí, je útulný a má vše, co má dům mít. Malý balkon a velký dvůr se zahradou, který jsem si vždy přála. Rodiče museli chodit do práce, aby uživili rodinu. Peníze získali svojí pracovitostí a vytrvalostí. Maminka měla neshody v zaměstnání a tak si musela najít nějaké jiné, ve kterém už jí bylo lépe. Pak nastala nemoc v rodině a očekávané problémy a maminka viděla, jak špatně se zachovali sourozenci a v nouzi jí nepomohli. Ale pokud měli problémy oni, byla první, komu se svěřili a ona si brala veškeré jejich starosti a díky ní se ze všeho špatného dostali. Nyní má zdravotní problémy a nikdo se nepřijde podívat, jak se jí daří. Kartářka vše, co řekla, se splnilo.

Já za sebe děkuji moc rodičům, kteří mě tak dobře vychovali a snažili se pro mě a sestru udělat to nejlepší, co bylo v jejich silách a nikdy jsem nepocítila, že by se otočili zády, kdykoli někdo potřebuje. Všechnu tu jejich lásku jim vrátím a snažím se pomáhat, co jen to jde. Jen kdyby k nám konečně přišlo štěstí a všichni doma bychom se těšili z výborného zdraví a konečně prolomili smůlu, která nás provází nějaký ten čas, ale v dobrém i zlém pořád stojíme při sobě.

Mám nejlepší rodiče na světě a nikdy bych je za žádné jiné nevyměnila.


Autor:lenulinka

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Každá máme nějaký osudSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíksnad vás brzy najde...a hlavně zdravíčko...
Obrázek uživatelky
profil
Krásně napsáno, přejí hodně štěstí a zdravíčka
Obrázek uživatelky
profil
Máš veľké šťastie už v tom, že máš skvelých rodičov a príma sestru.
Prajem vám veľa zdravia a aby vás nič v živote nerozdelilo a aby ste sa mohli vždy na seba spoľahnúť, nech vám už život prinesie čokoľvek.
Obrázek uživatelky
profil
a ať se brzy všechno v dobré obrátí Smajlík. Jak sama píšeš, nejdůležitější je, že držíte všichni při sobě - toho si važ Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles