Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Učte se jazyky z pohodlí domova

12. 01. 2009 | Výchova
V každodenním koloběhu a povinnostech člověka nastane den, kdy se zastavíte a ohlédnete zpátky. A vždy nejen zjistíte, co vše jste nestihli, ale také, co vše člověk stihnout mohl. A především, jak se změnil a změní život kolem vás.

A přelom roku je vždy takovým obdobím, kdy všichni rekapitulujeme a začínáme nová předsevzetí a bojíme se, že je zase porušíme. A už od začátku prakticky žijeme ve stresu a strachu z neúspěchu. Vedle omezení kouření a hubnutí, je studium jazyků určitě top novoročním předsevzetím. A proč ne.

Vždyť umět cizí jazyk, učit se s radostí a odhodláním otevírá nové obzory a možnosti, přináší nové známosti i práci, a prostě patří do lidského života jako sůl. Ale stejně jak ona nám to umí pěkně osolit. Prvotní nadšení po pár lekcích zmizí, začneme hledat výmluvy, důvody, odkládáme práci na studiu a veškerý čas trávíme sebeospravedlňováním. Zkusme to společně letos úplně jinak. Dejme si předsevzetí, že nový cizí jazyk a jeho studium bude novým koníčkem, bude nás bavit, budeme se mu věnovat a ne se jím stresovat.

studium angličtinyTo se krásně řekne, ale hůř provede, viďte?  Jistě. A už se zase vymýšlíte seznamy důvodů, proč to nejde. Aha. Tak začneme jinak. Zkuste to vzít opačně. Napište si před sebe na papír důvody, proč byste se chtěli naučit nebo alespoň učit cizí jazyk. Ne, nebudu Vám slibovat žádné zázraky, nic bez práce totiž nejde. Pak si napište na druhý papír důvody, proč to nejde, proč vždycky to studium vzdáte a nezapomeňte tam připsat lenost. To je fakt a začátkem úspěchu je být minimálně sám k sobě upřímný.  Tak a teď přijde ten okamžik údivu. Nejde ani o čas, ani o peníze, ani o nic jiného. Klady převažují. Dobře.

A zase váháte?

Představte si, že ležíte doma na pohovce, v pozadí hraje potichu příjemná hudba, popíjíte svůj oblíbený čaj a přitom všem na notebooku před vámi běží lekce s lektorem po internetu. Minimální časové požadavky, maximální výsledky a pohodlí. Odpoutejte se od starého způsobu učení, zapomeňte na nepohodlné třídy, strach z trapasu před spolužáky a na učebnice pro samouky. Učte se moderně, pohodlně, s chutí a výsledky.

Takže strach z učení je pryč?

No vidíte. A protože je nový rok s novými předsevzetími, co zkusit zvládnout angličtinu, něco zhubnout a naučit se i něco o zdravé životosprávě. Že to nejde? Ale ano. Díky kurzu JUMP Vám portál naservíruje denně včetně víkendu porci jazyka i zajímavých informací k fit životu a navíc s dárkem v podobě bylinkového čaje, o kterém prostě musíte říct, že jste žádný podobný snad nikdy nepili. A stejně tak to je s kurzem JUMP, kurzem, který Vás bude po dobu 3 měsíců bavit, který Vás naučí a se kterým můžete začít měnit nejen své jazykové znalosti, ale konečně jednou začít rok reálným a přínosným novoročním předsevzetím. Jak zpívá zpěvačka Madonna v mood songu kurzu…budu dřít a budu bojovat, zvládnu to, jsem připravena skočit.

A vy? Are you ready to jump?


Děkujeme za spolupráci jazykové škole www.studiumONLINE.cz.


ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
skúšam to, ale nejako to nejde
Obrázek uživatelky
profil
ucebnice mam.Jen jsem se rozhodovala, zda anglictinu, nebo nemcinu.
Obrázek uživatelky
profil
Určitě dobrá motivace učit se jazyk z pohodlí domova.Šetří čas, člověk se nestresuje, učí se moderně a pohodlně.Určitě bych neváhala, studium je dobrým koníčkem.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles