Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šokující nález ve venkovním výběhu goril v ZOO Praha

10. 07. 2007 | Zvířátka

V úterý 10.7. v 8.00 hod.
nalezli chovatelé goril jablka
s napíchanými hřebíky


Při každodenním ranním úklidu a kontrole venkovního výběhu v expozici goril našli chovatelé šokující nález – pět jablek s napíchanými hřebíky.


Pokud by takový předmět gorily pozřely, hrozila by perforace žaludku nebo střev, čili jednalo by se o přímé ohrožení života zvířete či zvířat.


Zoo Praha se bude snažit ve spolupráci s projektem ODHALENÍ Českého rozhlasu Leonardo eliminovat podobná rizika 24-hodinovým monitorováním nejen expozičního prostoru, ale i prostoru pro návštěvníky.


ZOO Praha

Zároveň je po celé léto uvnitř i vně pavilonu k dispozici fyzický dozor v počtu tří osob, který celou expozici nejen kontroluje, ale jsou zde i proto, aby je sami návštěvníci mohli kdykoli informovat o případném podezřelém chování.


Pražská zoo rovněž zvažuje podání trestního oznámení na neznámého pachatele.


Zoo Praha nyní prožívá velký návštěvnický rozmach a je tomu velmi ráda. Desetitisícové návštěvy nejsou výjimkou, nelze však takovou masu lidí kontrolovat. Nejlepší způsob prevence je uvědomělost návštěvníků a jejich vlastní vzájemná kontrola.


Zoo Praha tímto prosí návštěvnickou veřejnost, aby v případě jakéhokoli podezřelého chování informovala pracovníky zoo – buď přímo v terénu, kde je snadno poznají podle služebních uniforem, nebo telefonicky na pohotovostní telefon informační služby zoo: tel. 608 808080.


Více informací se dozvíte také na oficiálních webových stránkách ZOO Praha.


ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nechápu jak tohle může vůbec někdo udělat.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
jak bezohledné,není slov k takovému chováníSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles