Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Superprémiová výživa s ještě větší chutí!

14. 05. 2012 | Zvířátka
-Komerční sdělení-

Máte doma psa nebo kočku? Pokud ano, jistě se shodneme, že se nejedná pouze o mazlíčka všech členů rodiny, ale o jejího právoplatného člena. A proto mu chceme dopřát to nejlepší. A správná výživa je nedílnou součástí správné péče o Vašeho mazlíčka.

Psi a kočky by měli dostávat kvalitní kompletní krmiva, která pokryjí jejich energetické a živinové požadavky bez potřeby cokoliv přidávat. Kvalitní výživou nezajistíme pouze nasycení zvířete, ale dokážeme s její pomocí předcházet i určitým onemocněním spojeným právě s neadekvátní výživou.

Krmiva HillsMůže se jednat například o obezitu, která vzniká při dlouhodobé pozitivní energetické bilanci. To znamená, že zvíře přijímá dlouhodobě více energie, než je jeho skutečná potřeba. Toho se lze vyvarovat vyřazením pamlsků a dodržováním dávkování, které je uvedené na obale krmiva. Další onemocnění, kterému lze předcházet správnou výživou je FLUTD (onemocnění dolního močového traktu) u koček. Krmiva HillsPrevenci tohoto onemocnění zajistíme udržením fyziologického pH moči koček a kontrolovanou hladinou rizikových živin, které se mohou podílet na jeho rozvoji. Dále je nutné v krmivech pro dospělé psy a kočky hlídat hladiny některých živin, protože jejich nadbytek se také podílí na rozvoji chorobných stavů. Jedná se například o sodík, bílkoviny, fosfor, vápník a další.

V krmivech pro dospělé psy a kočky by neměl chybět přídavek antioxidantů, které brání organizmus proti působení volných radikálů. Ty se mohou také podílet na vzniku a rozvoji řady onemocnění.

Krmiva HillsA jaké krmivo tedy zvolit, abychom si byli jist, že dáváme svému zvířeti to nejlepší? Určitě neuděláte chybu, když se rozhodnete pro krmiva značky Hill´sTM. Hill´sTM nabízí psům a kočkám superprémiovou kompletní výživu, která pokryje jejich požadavky a navíc zohledňuje veškerá rizika ovlivnitelná výživou. Samozřejmě v nich nechybí antioxidanty, esenciální mastné kyseliny pro zdravou kůži a srst a další důležité živiny k pokrytí specifických potřeb Vašeho psa a kočky.

Krmiva HillsPro dospělé psy nabízí firma Hill´sTM krmivo Science PlanTM Canine Adult Výborná kondice. Pro jedince, kteří mají problémy s hmotností nebo zhubli a Vy se chcete vyvarovat opětovnému nárůstu váhy je zde produkt Science PlanTM Adult Light. Pro dospělé kočky je vhodné krmiv Science PlanTM Feline Adult Optimální péče. Ve všech těchto krmivech došlo ke zlepšení chutnosti, takže si můžete být jistí, že si s každým soustem Vaše zvíře skutečně pochutná!

Pro více informací navštivte www.avet.cz.

Autorka: MVDr. Sylva Havelková
Odborný poradce A-VET s.r.o.


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
kupujeme na www.krmeni.cz
Bez problémů mám do 3 dnů po objednávce doma, a když je objednávka nad 800,- Kč neplatím dopravu.
Obrázek uživatelky
profil
..no,akorát je to krmivo trošku dražší,ale na druhou stranu zase kvalitníSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles