8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Veterinární preventivní prohlídky zdarma na vybraných klinikách

15. 10. 2009 | Zvířátka

Od 1. října do 31. prosince 2009 se můžete se svým psem nebo kočkou zúčastnit veterinární preventivní prohlídky zdarma na vybraných klinikách po celé ČR. Prohlídky probíhají v rámci programu Čas správné péče. Jeho cílem je zvyšovat povědomí o důležitosti preventivní péče u zvířat.


Seznam veterinářů zapojených do programu najdete na Správná Péče.cz  nebo na telefonním čísle 257 213 139. Stačí zavolat na vybranou kliniku a objednat se na prohlídku zdarma.

Veterinární preventivní prohlídky zdarma jsou určeny všem psům a kočkám, jejichž majitelé se chtějí zdrava-kocka-a-pespřesvědčit, zda jsou jejich mazlíčci opravdu zdraví. Kromě celkové prohlídky bude kladen důraz především na stav dutiny ústní a zubů u psů a onemocnění močových cest u koček.

Průzkumy ukazují, že více než 85 % psů starších jednoho roku má problémy v ústní dutině, které znamenají nejen nepříjemný zápach, ale mohou zapříčinit i onemocnění vnitřních orgánů, zejména ledvin, jater a srdce. Veterinář zkontroluje stav dutiny ústní vašeho mazlíčka a doporučí vhodný postup, jak o zuby doma pečovat.

Onemocnění močových cest je jedním z nejčastějších onemocnění koček. Především u kastrovaných koček, které jsou na tato onemocnění náchylnější, by každý měl dbát na pravidelné kontroly a správnou výživu. Prodiskutujte výhody kastrace i specifika péče o kastrovanou kočku se svým veterinářem.

Čím dříve se na případné onemocnění přijde, tím je následná léčba snazší a levnější. Prevence se zkrátka vyplatí nejen u lidí, ale i u zvířat.


Zdroj: Správná péče.cz


Simbelmine
ChytráŽena.cz

 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
pejsky,kočičky i jejich majitele jistě potěšující zpráva
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík pokaždé když jdeme s naší dalmatinkou na veterinu, tak to ví půl města a všichni se baví,jako kdyby to vycítila,v půli cesty zapustí nohy do země jako kořeny a zbytek cesty ji taháme zepředu a tlačíme zezadu,protože váží přes 20kg tak je trochu problém ji odnést jen tak v náručí
Obrázek uživatelky
profil
Je to dobrý nápad, jen by bylo ještě potřeba udělat školení pro "milovníky" zvířat. Po dobu dovolené nám babi hlídala jorkšírku a tak ji "vykrmovala", že ji léčíme celý měsíc. Zhubla třetinu váhy a 3 týdny užívá antibiotika. Prosím, prosím, nedělat ze zvířat popelnice!
Z.
Obrázek uživatelky
profil
né granule mě nenutil,, protože jsem hned řekla že krmím jinou značkou, a na jiné přecházet nebudu, navíc tuto značku co nabízí, mí psi nežerou. Jsou zvyklí na royal canin
Obrázek uživatelky
profil
tuhle prohlídku už jsem navštívila, ale nic moc. Zklamalo mě to. Trvalo to 5 minut, ani né, a musela jsem vyplnit za to dlouhý dotazník. Normálně navštěvuji veterináře několikrát do roka a prohlédne psi lépe, než na takové prohlídce zdarma. Tato stejná prohlídka je i v rámci očkování psa, takže zbytečná návštěva veterináře.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles