Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sbohem vypadávání vlasů s Revalid Energizing Shampoo pro muže

7. 11. 2022 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

Revalid






VÍCE ENERGIE PRO MUŽSKÉ VLASOVÉ FOLIKULY. SBOHEM VYPADÁVÁNÍ VLASŮ.


Zdravá pokožka hlavy a vlasové kořínky jsou základem pro zdravé a silné vlasy. Vlasy jsou neustále vystaveny stresu ze znečištěného ovzduší a působení dalších faktorů. Je proto důležité je chránit a podporovat již od kořínků. A jak to můžeme udělat? Tím, že jim dodáme novou energii! Tím podpoříme růst zdravých vlasů.

Nový Revalid energizující šampon pro mužeNový Revalid® energizující šampon pro muže je inovativní kombinací dvou aktivních složek SantEnergyTM a Redensyl®. Aktivní složky stimulují a posilují vlasové folikuly, chrání je před oxidačním poškozením, posilují vlasy a podporují jejich růst. Obohacené složení o výtažek z květů švýcarského pelyňku jemně čistí a hydratuje suchou pokožku hlavy a vlasů a posiluje vlasovou strukturu. Přirozeně a efektivně.

SantEnergyTM je extrakt získaný z listů rostliny Yerba Santa a je známý pro svůj energizující a stimulační účinek srovnatelný s čistým kofeinem. Chrání vlasové folikuly před poškozením, podporuje růst vlasů a také jejich hustotu.

Redensyl® je aktivní složka složená ze dvou patentovaných molekul získaných z modřínu a z listů zeleného čaje. Jeho účinek proti vypadávání vlasů byl věděcky prokázaný – zrychluje vlasový metabolismus a aktivuje dělení kmenových buněk vlasových folikulů. Přirozeně a efektivně.

Revalid energizující šampon pro muže



















Dejte sbohem vypadávání vlasů. Dodejte vlasovým folikulům více energie s Revalid® Energizing Shampoo MEN. Zakoupíte v lékárnách.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Nakonec 3x
Obrázek uživatelky
profil
6 - bude na zlato Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
1x
Obrázek uživatelky
profil
4Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
2
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles