Osudová volba patnáctiletého kuchařeV Dubí nevaří o nic hůř než jinde, spíš lépe. Tak kde to vázne? Plný lokál tu neviděli, ani nepamatují. Zdeněk má ale nápad, jak do restaurace přivést hosty a možná i nadějné posily. Protože personál je stará bolest, zaměří se na kuchařský dorost a překvapí diváky nebroušeným diamantem v podobě patnáctiletého kuchaře. Nebo účetního? Co si mladistvý kulinářský talent zvolí? Suchou řeč čísel, nebo vzrušující hru za sporákem? Aby z toho nebyly „maléry pana účetního“… Šéfův nadšený jmenovec v červeném potřebuje do kuchyně spolehlivého parťáka, jinak se ze všeho brzy zhroutí. Možná by si pan Krejčí vychoval budoucí kolegy, bojí se ale, že mu utečou do Německa. Sám tam řadu let působil a naučil se toho dost, i když není vyučený.
Co si šéf vymyslí, aby motivoval kuchtíky? Soutěž ve vaření! Vítěz mu bude moci
roztlačit auto a poražený musí odhrabat sníh z parkoviště. Kdo vyhraje? Mladičký Dan, nebo téměř vyučený Lukáš? Dívejte se… Vysílání z Bohemie bude zajímavé také pro všechny amatérské kuchaře, kteří by chtěli dovést k dokonalosti své minutky nezapomenutelným sosem. Uvidíte pár závěrečných grifů. A nejen to! Někdy může výsledný dojem z dobrého jídla pokazit maličkost. Přeplácaný interiér restaurace, matoucí označení, přeplněný jídelní stůl, neladící nádobí, ba dokonce i přehršle květin! Šéf upozorní, na co všechno si dát pozor, pokud restaurace usiluje o věrné a solventní hosty. Když se v Bohemii tak snaží, dostanou aspoň jednu hvězdičku? Nepokazí to nějakou zbrklostí, nedokonalostí, neudělají „kremaci“ ze steaku, který má být propečen medium-rare? To by teda šéfa pěkně otrávili, i když právě tenhle stupeň umí v Čechách udělat málokdo. A to hlavní – nestane se kat českých restaurací opravdovým hrobařem restaurace Bohemia v Dubí? To vše se dozvíte už v úterý 30. března v pořadu Ano, šéfe!
Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?
Bramboráky - nejoblíbenější recepty
Hrajte s námi SUDOKU online !
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026





















