Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

S novoročním detoxem pomůže ostropestřec

12. 01. 2021 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Start do nového roku je ideální doba, kdy byste se měli začít o sebe lépe starat a napravit co nejvíce hříchů z minulosti. Lednová očista, zdravější strava a více pohybu vám udělají jedině dobře. Budete se cítit lehčeji. Shodíte přebytečná kila a vhodné bylinky vás zbaví všech škodlivin, které se ve vás za poslední rok nahromadily.

Nejvhodnější léčivkou, jež vám pomůže při detoxikaci, je ostropestřec neboli „mariánský bodlák“.  Ten se stal v posledních letech velkým hitem. A není se čemu divit. Obsahuje totiž látku silymarin, která pomáhá chránit játra před poškozením. Blokuje škodlivinám vstup do jaterních buněk, čímž přispívá k zachování správné funkce jater a podporuje jejich detoxikační potenciál. Silymarin rovněž pomáhá při regeneraci jaterních buněk a trávení.

OstropestřecNejvětší zátěž pro játra


Právě na tento největší orgán v lidském těle byste se měli v rámci očisty soustředit. Játra totiž fungují jako filtr a chemická továrna. Vykonávají přes 300 metabolických funkcí a jejich úloha je nenahraditelná. Zpracovává se v nich vše škodlivé a tělo se těchto látek jejich prostřednictvím zbavuje. Pokud je však toxinů příliš, začnou se v jaterních buňkách hromadit a mohou je nenávratně poškodit.

Toxický svět kolem vás


Z výše uvedených důvodů byste měli svá játra šetřit. Jenže právě zde se skrývá úskalí. Toxiny, které se v nich „usazují“, mají rozličný původ. Některé pocházejí ze znečištěného životního prostředí, jiné z éček v potravinách a kosmetice. Nelze pominout ani léky, které mají mnohdy nežádoucí vedlejší účinky. Když k tomu připočítáte všechny skleničky alkoholu o Vánocích a Silvestru doprovázené tučnějšími pokrmy, je více než zřejmé, že v poslední době dostala játra pořádně zabrat a zaslouží si péči.

Zázračný ostropestřec Naturevia Ostropestřec FORTE


Tím, co udělá vašim játrům dobře, je fialově kvetoucí bylina. Na tento všemocný bodlák proto při novoroční detoxikaci určitě nezapomínejte. Nejen, že pomůže s regenerací jater, ale zároveň se jedná o velmi silný antioxidant, který chrání buňky celého organismu před poškozením od volných radikálů a před nepříznivými vnějšími vlivy. Má blahodárný vliv i na zdraví srdce a správnou hladinu krevního cukru. Naordinovat si ho můžete v doplňku stravy Naturevia Ostropestřec forte, jenž patří k nejsilnějším na trhu a stačit vám bude jedna kapsle denně.

První krok ke zdraví


I když je někdy náročné dodržet všechna novoroční předsevzetí, snažte se o to. Pevná vůle a chuť něco změnit se vám vyplatí a brzy sami na sobě pocítíte ten rozdíl. Budete mít více energie, chuti do života a elán vypořádat se se vším, co přijde. Bylinky pro očistu jsou dobrý začátek a měli byste je rozhodně vyzkoušet. I to málo totiž může velmi pomoci.  




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Doma ho používame, sme veľmi spokojný. Odporúčame.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles