Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěže krásy

29. 05. 2010 | Vaše příběhy

Kolikrát se zamýšlím, proč a kolik vlastně lidí sleduje doma u televizních obrazovek všechny ty soutěže Miss. Chápu ještě ty, kteří jsou přímo v sále, ti tam nesmějí scházet, potřebují být in a především si dokázat, že na to mají a především se musí zviditelnit.

 

Co skutečně nechápu jsou lidé, kteří dobrovolně sledují doma celý víkendový večer a koukají se na často bezduchou zábavu se slečinkami, vypadající téměř jako přes kopírák, podvyživené dlouhonohé husičky s hezkými tvářičkami, těžící z něčeho, co jim bylo naděleno a na čem nemají žádnou zásluhu.

 

Co je to vlastně za soutěž, když se neoceňují žádné schopnosti, vědomosti, píle a vůle?

 

Určitě budu napadena mnohými čtenářkami, že ze mě mluví závist. Není tomu tak, jen nějak nedokáži pochopit, že se oslavují a dělají „celebrity“ z dívek, které měly štěstí, že se hezké narodily a na zbytku se podíleli jiní, tedy bosážisté, kadeřníci, mnohdy i plastická chirurgie něco přilepšila a zbytek dotvoří módní návrháři a zručné ruce švadlen, obuvníků, výrobců šperků, kabelek a dalších nezbytných doplňků…

 

Ruku na srdce, co je skutečně krásné? Ty „věšáky na šaty“, které si o sobě myslí, že jsou nejdokonalejší? A kdo o tom rozhoduje, že pouze tato elita, která má ještě k tomu štěstí, že mají předepsané míry, o nichž se může většině žen pouze zdát. Kdo jmenuje ty porotce?

 

Myslím, že se dostáváme do doby, kdy rozhoduje falešné pozlátko a vlastně lidská hloupost. Je tolik krásných žen, jež jsou bez šance, jsou handicapované výškou či pár kil navíc a mnohé ani nemají o sobě to přebujelé ego.

 

A kde jsou ženy, které nemusí být nutně krásné pouze vzhledem, ale jejich přednosti jsou v jejich nitru, něco znají, dokáží a především mají vlastnosti, jako jsou dobrota, láska k bližním, sebeúcta i úcta k druhým lidem. Tyto vlastnosti u účastnic soutěží Miss převážně scházejí.

 

Nedokáži pochopit, že se nechají vystavovat jako koně na jarmarku, ještě schází, aby ukazovaly zuby. Já osobně bych si připadala spíše velmi ponížena a ne se hloupě nakrucovat a házet nacvičené úsměvy na všechny strany.

 

Musí být přímo hrozné si hlídat, jak se mám tvářit a otáčet, abych zakryla sebemenší nedostatek. Ještě se mezi nimi vzájemně intrikuje, závidí a morálka taky není to pravé, čím tyto dívky oplývají.

Večer skončí, jedna se tetelí štěstím a druhé se snaží netvářit kysele i když jsou přesvědčeny, že vyhrát měly přece ony a ne ta druhá.

 

Možná namítnete: Ta si kritizuje a přitom určitě sedí u obrazovky a užírá se, že sama není mezi nimi.

 

Omyl! Párkrát jsem se dívala spíše ze zvědavosti, co to vlastně obnáší. Po zhlédnutí prvních ročníků, v takový večer raději zajdu do divadla, na operu, nebo se schoulím s knížkou.

 

Máme demokracii, tedy ať se každý baví jak umí, na celých akcích mi vadí, kolik je tam štědrých sponzorů, ovšem pro potřebné lidi mají peněženky či šekové knížky zavřené,  z toho jim totiž žádná sláva a reklama neplyne, tak k čemu by se namáhali, jen ať se každý o sebe postará sám…

 

To je právě ono, co mi na podobných akcích vadí, že celá naše společnost začíná být velmi sobecká a především tak strašně „prázdná“!!!

 

Co myslíte, milé dámy, je tohle to nejdůležitější v životě?

 

Já si myslím, že celý humbuk, který panuje kolem „krásy“ je velmi umělý a zbytečný, netvoří žádné hodnoty a ničím nikoho neobohacuje.

 

Je to můj vlastní názor, ráda si přečtu vaše názory, chytré ženy!

 

Zdenka58 – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
poptávka, je i nabídka, to bychom museli zavrhnout i všechny soutěže talentů a podobně.
Každý má svůj názor a nelze paušalizovat, nic není jen černé či bílé. Život...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
tých už je ako maku
Obrázek uživatelky
profil
na Miss ráda, ale nějak to "nežeru" - nejhezčí byla a stále ještě je podle mě Christová - má opravdu výrazný obličej a už tenkrát jsem ji tipovala, že vyhraje...každému se líbí pochopitelně něco jiného...
Obrázek uživatelky
profil
souhlasím s tím, že Helena Houdová udělala hodně pro ostatní. To ano. Ale byl to její záměr a věř, že kdyby nebyl předem prověřený, tak by se Miss nestala. Helena je totiž jedna z mála, která skutečně svůj cíl dodržela a klobouk dolů před ní. Takových, jako je Helena Houdová je málo, přes to, že je to rodilá plzeňačka, jako já, tak to neznamená, že ji zaručeně uznávám, i když ano, pro její činy, i když jsem jí v soutěži nefandila. Můj obdiv má až po soutěži. Ale většina těch holek nemá vážně jiný záměr, než fotit a mít za to peníze a ne malé.Opravdu vím, co píšu, nejen moje kamarádka, která se soutěže před léty zúčastnila by mohla vyprávět. Stejně jako dcery kolegy mého tatínka....
Obrázek uživatelky
profil
Pani Zdeno, vy jste takova zapskla bublina. Lituji lidi kolem vas, protoze tak zavistiveho, zapskleho a zleho cloveka jsem snad jeste nevidela. Nikdo vas na ty souteze nenuti koukat a ty hloupe husicky (podle vas), jsou mnohdy miliokrat chytrejsi a obetavejsi nez kterakoli jina zena. Napr. Helena Houdova vyhrala take a i kdyz je to pro vas raminko na saty, udelala toho pro ostani lidi moc. Podle me jste hloupa husicka vy a nevidite si ani na spicku nosu.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Beránek