Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Kristiny Kloubkové

27. 03. 2024 | Televizní tipy
Známá televizní moderátorka se potýkala s úzkostmi a panickými atakami, což skončilo i fyzickým kolapsem. Dnes o své zkušenosti otevřeně mluví. Jejím příběhem provází Monika Valentová. Režie D. Hnát
(Premiéra)

Kristina Kloubková pochází z taneční rodiny. Vystudovala balet na konzervatoři a profesionálně se věnovala tanci. Později se začala objevovat v menších rolích ve filmu, moderovala a dnes ji diváci znají jako jednu z hlavních moderátorek Televizních novin.

13. komnata Kristiny KloubkovéUsměvavá moderátorka a tanečnice působí za televizním pultem při uvádění zpráv i nejrůznějších akcích sebevědomě. Ale je to křehká bytost, která se před několika lety potýkala s panickými atakami a úzkostmi, které se jí propsaly do fyzického těla, až skončila s kolapsem v nemocnici. Dostala antidepresiva a musela vyhledat pomoc psychoterapeuta. 

Jedním z důvodů selhání jejího těla byl nadměrný tlak, který na sebe vyvíjela. Nedokázala svým blízkým ani spolupracovníkům nic odmítnout. Přetížení z práce a péče o dceru z prvního manželství ji vyčerpávalo. 

Navíc procházela vztahovou krizí s partnerem. A proto podstoupila terapii, která zahrnovala pravidelná týdenní sezení s odborníkem a užívání antidepresiv. Když terapie ukončila, rozhodla se o svém psychickém i fyzickém kolapsu a léčbě promluvit. Především proto, aby na rizika přetěžování organismu v rámci profesionálního a dokonalého výkonu upozornila jiné ženy, které se ocitají v podobné situaci. 

Dnes je šťastná, dala se opět dohromady s choreografem a tanečníkem Václavem Kunešem, a žijí spolu a s její dcerou Jasmínkou. Naučila se hledat na sobě i na ostatních spíš klady než zápory, rozhodovat se sama a svěřovat se kamarádkám i lépe si zorganizovat čas, aby svého psychiatra už nepotřebovala.

Pořad 13. komnata Kristiny Kloubkové můžete sledovat 

27. 3. 2024 od 21:25 na ČT1!!

A opakování 2. 4.!






Zdroj, foto: Česká Televize


Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !