Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se staví sen po norsku

31. 05. 2020 | Televizní tipy
Nejúspěšnější severský lifestylový pořad je o tom, že mít vlastní pěkný dům je jako mít hrad. Sympatický designér a jeho šikovný tým s láskyplnou péčí přestavují a rekonstruují staré baráky a mění je na norské domy snů. Vychutnejte si drsnou, mrazivou krásu severské přírody v kombinaci s hřejivou láskou v srdci pečlivě opečovávaných domovů. Sledujte fascinující rekonstrukce na pozadí překrásné krajiny v atmosféře tradičního venkovského života. Užijte si „Jak se staví sen“ v norském provedení na Prima ZOOM.

Od 31. 5. ve 21.00 – Norské domy snů I


Norské domy snů I (6 dílů každou neděli večer a reprízy ve středu od 17.00)

Nový pořad zachycuje velkolepou přírodní scenérii Norska, jeho tradice, historii, a především oddanost místních obyvatel. Během prázdnin se Norové vrhají do hor a na souostroví, aby si mohli odpočinout a vrátit se ke kořenům tradičního života ve skandinávských chatách. Během 20. století jich bylo právě v Norsku postaveno více než 400 000, mnohé bez tekoucí vody nebo elektřiny. Nyní velká část z nich chátrá a potřebuje renovaci. Interiérový designer Halvor Bakke a jeho tým tesařů cestují po Norsku a restaurují letité chaty ukryté na dechberoucích místech.

Jak se staví sen po norskuNorské domy snů se staly nejsledovanější místní televizní produkcí (na kanále TV3 Viasat Norway), navíc s nejvyšším nárůstem lineární sledovanosti v TV během čtyř dosud uvedených sérií, což z pořadu udělalo obrovský hit nejen v Norsku.

Lifestylová série se soustředí na domovy obklopené tradicí, nacházející se v nejodlehlejších a nejkrásnějších místech země. Halvor Bakke, renomovaný designer interiérů, cestuje se svým týmem do vzdálených koutů Norska, kde tráví čas tábořením v místní přírodě a vysněnou renovací domů tamních obyvatel. Pořad diváky zavede na neuvěřitelnou cestu, kde Halvor společně se svým týmem tesařů obnovuje domy a vdechuje jim druhý život. Série zachycují syrovou a nedotknutelnou krásu okolní krajiny, a zároveň teplo každého zrenovovaného domova, čímž přináší divákovi nevšední zážitek.

Od 31. 5. ve 21.00 můžete sledovat nový pořad Norské domy snů I na Prima ZOOM


Zdroj, foto: Prima ZOOM

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak se staví sen po norsku:

Jak se staví sen po norsku
Jak se staví sen po norsku
Jak se staví sen po norsku
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
urcite se podivam. Severske zeme maji jedinecnou prirodu i architekturu.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles