8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nahá jsi krásná - Copak už vymizeli všichni „dolňáci“? Určitě ne, ale Lucie si to myslí…

19. 05. 2009 | Televizní tipy
Výrazná bruneta Lucka se ani nepotřebuje moc líčit, není to žádná šedá myška. V Jižní Americe by zcela splňovala kánon krásy: tmavá, dlouhovlasá, sexy mladá žena s nápadným a dobře tvarovaným pevným pozadím. Jenže Lucie Staňková žije v Čechách a doléhá na ni syndrom Bridget Jones, ale i úspěšné samostatné a tvrdě pracující ženy, které se muži trochu bojí. Ve svých téměř třiatřiceti letech je rozvedená a bezdětná. Již dlouho nemá přítele a má pocit, že její biologické hodiny bijí na poplach. Touží po skutečném partnerovi, s nímž by mohla mít dítě a prožít citově naplněný smysluplný život.

Ne že by se Lucie nudila. Její veškerý čas až donedávna patřil náročnému zaměstnání hotelové manažerky, které ji ale stravovalo. Lucka se cítí vyhořelá, a vrací se proto ke své původní profesi zdravotní sestřičky. Chce se cítit jako žena, ne jako výkonný stroj. Chce se líbit sama sobě a připadat si natolik atraktivní, že o tom přesvědčí nejen sebe, ale i nějakého citlivého a sebevědomého muže.

Nahá jsi krásná - Copak už vymizeli všichni „dolňáci“? Určitě ne, ale Lucie si to myslí…Lucie žije v Karlových Varech a odtud se odvíjel i její profesionální osud. Její pracovní život je spojen s lázeňstvím. Vystudovala zdravotní školu a pracovala jako zdravotní sestra. Velký vzor měla ve své mamince, která se stará o postižené lidi. Lucie má ještě bratra, který ale žije v Praze a pro Lucii i tak trochu na jiné planetě. Vdávala se mladá, nyní je už pět let rozvedená. Má pocit, že ji náročná profese manažerky několika hotelů natolik zformovala, že svojí rozhodností a samostatností vzbuzuje v mužích odpor. Bojí se prý, že by podobně dirigovala i rodinu.

Všestranná Lucie, která hovoří několika jazyky, má navíc problémy se svým sebehodnocením. Na jednu stranu působí sebevědomě, na druhou se ale soudí příliš kriticky. V zrcadle vidí krátkonohou ženu s tlustými pažemi, silnými stehny a velmi nápadným pozadím. Kvůli donedávna tvrdému pracovnímu vytížení se zapomněla rozmazlovat, hezky se oblékat a líčit. O jejím zadku necitlivě žertovali spolužáci, tchyně i manžel, při pozdravu se našel vždycky někdo, kdo ji přes něj rázně plácl. Někdy si poplakala, poznámky tchyně ji vyloženě ublížily. Jak ale říká Libor Šula: „Lucie není beznadějný případ, protože nejvíc škod nenastalo v původní rodině, tam byly vztahy dobré. Taková ‚náplava‘ z posledních let se dá snadno napravit, vždyť Lucie je sexy kočka. A oko, o kterém si myslí, že ho má menší? To jsou kosmetické problémy, které dokáže zkorigovat dekorativní kosmetika.“ Hlavní je, že kamarádi, kolegové i rodina si o Lucii myslí, že je to upřímná, chytrá a báječná mladá žena, která má na čem stavět. Snad to brzy ocení i nějaký muž. Lucka ale potřebuje někoho sebevědomého, koho by si mohla vážit a ke komu by mohla vzhlížet.

Zjistí Lucie, že je krásná i nahá? Sledujte pořad Nahá jsi krásná v úterý 19. května ve 21.20 na Primě!

Čtěte také:
Nahá jsi krásná - Michaela: ,,Protože miluju své děti, nechci opakovat chyby rodičů."
Nahá jsi krásná: Svému tělu říká Karel
Nahá jsi krásná - Přítel jí opustil během tehotenství, protože ztloustla
Nahá jsi krásná - Má všechno, i přesto není spokojená
Iveta: ,,Nač velká prsa, která nikoho nenakojí?"
Porucha příjmu potravy byla jejím voláním o pomoc...
Nahá jsi krásná: Adéla má fobii ze svého těla
Hanka: Chci sebevědomí a berušku na rameni
Nahá jsi krásná - Kateřina spí nalíčená. Co kdyby hořelo?
Nový pořad Nahá jsi kásná

Zdroj: Prima

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !