8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nahá jsi krásná - Přítel ji opustil během těhotenství, protože ztloustla

28. 04. 2009 | Televizní tipy
Dvaadvacetiletá svobodná maminka Veronika z předměstí Teplic je na mateřské dovolené s dvouletým synem Honzíkem a přitom dálkově studuje sociálně právní školu. V těhotenství přibrala třicet kilo, nyní má mírnou nadváhu. Ví o sobě, že je obézní, ale vidí se mnohem kritičtěji, než by měla. Má souměrnou postavu, je to holka krev a mlíko.

Imaginární pupeční šňůra mezi ní a její maminkou-učitelkou se přetrhla teprve nedávno, když se Veronika přestěhovala do malého obecního bytu (spíš z ohledů k matce než z vlastní potřeby). Je už dva roky bez partnera a chtěla by si najít hodného muže a tátu pro syna. Jenže si neumí představit, že by se před ním svlékla, protože Veronika si opravdu nemyslí, že nahá je krásná.

Docela hezky a velkoryse mluví i o otci svého syna, který ji opustil, když byla těhotná, protože ztloustla. A právě v bývalém partnerovi vězí její problém. Autoritativní a zajištěný přítel jí asi částečně suploval otce, kterého v citlivém věku postrádala. Veronika byla jeho paralelní známost, rodinu kvůli ní neopustil. Nechal o osmnáct let mladší Veroniku, protože se rozhodla porodit jeho dítě. Komplikace s mateřstvím a nadváha způsobily, že Veronika ztratila pro přítele přitažlivost. Získala zato Honzíka, který je pro ni vším, dnes by Nahá jsi krásná - Přítel ji opustil během těhotenství, protože ztloustlachtěla pro syna normální rodinné zázemí a mužský vzor.

Komplikuje to psychický blok, který má v hlavě a který několika nešetrnými poznámkami, trapným, obligátním pozdravem do sluchátka Ahoj, tlusťochu!, a bolestivou situací okolo těhotenství vybudoval její expřítel. Veronika měla těžký porod, který ji také částečně poznamenal. Je to ale Lvice, bojovnice a chce se posunout dál. Není to určitě ztracený případ. Rozhodla se jít štěstí naproti a udělat pro to, co se dá.

Na svém vzhledu zatím oceňuje pouze oči a vlasy, i když má klasicky hezkou tvář jako ze starého barokního obrazu. Má štíhlý pas, ale nenávidí svoje břicho a stehna. Obléká se do myších barev a sportovních střihů, pokud možno co nejpohodlnějších. Pod vlivem Honzíkova otce se odvykla líčit se, atraktivně oblékat a vůbec o sebe pečovat. Do zrcadla a výloh se raději nekouká, nahá si připadá ohavná. V novém bytě má proto zatím jen malé zrcátko. Má psychický blok navázat intimní vztah, protože tuto bariéru nedokáže překonat. Neumí si představit, že někdo překročí práh jejího bytu a uvidí ji v celé nahotě (podle Veroniky v celé ošklivosti). Zbourá tuto falešnou zeď postavenou z komplexů Libor Šula a tým jeho šikovných pomocníků z pořadu Nahá jsi krásná? Sledujte pořad Nahá jsi krásná v úterý 28. dubna ve 21.15 na Primě!Nahá jsi krásná - Přítel ji opustil během těhotenství, protože ztloustla

Čtěte také:
Nahá jsi krásná - Má všechno, i přesto není spokojená
Iveta: ,,Nač velká prsa, která nikoho nenakojí?"
Porucha příjmu potravy byla jejím voláním o pomoc...
Nahá jsi krásná: Adéla má fobii ze svého těla
Hanka: Chci sebevědomí a berušku na rameni
Nahá jsi krásná - Kateřina spí nalíčená. Co kdyby hořelo?
Nový pořad Nahá jsi krásná

Zdroj: Prima.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Už když ji poprvé oslovil "tlusťochu", měla ho poslat k čertuSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
od takového s prominutím blba, co opustí těhotnou jen proto, že v těhu přibírá, tak od toho teda rychlým krokem pryč.
Nejhorší jsou právě ti chlapi, co dávají ženě pocit méněcennosti , ona si pak myslí, že je na nic, tlustá, ošklivá a pak zákonitě musí nastoupit takový pořad, který to JÁ v ženě zase probudí.
Myslím, že by měli udělat pořad právě pro takové chlapy, aby si uvědomili, co vlastně dělají.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ten její chlap je vážně blb!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles