Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.10. 2025
Dnes má svátek Bohumil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Návrat šéfa do Starosuchdolské restaurace hvězdičky nepřinesl

27. 09. 2025 | Televizní tipy
Návrat do Starosuchdolské restaurace proběhne… Velmi zajímavě. Co se během něj stalo? Zdeněk ho popisuje takto. „Když jsme odjížděli, vypadalo to celkem slibně. Tak se jdeme podívat, jak je to dnes. Zelníky, pirohy, topí se v krbu… Uvidíme.“ Zjištěním dne je, že Oksana se zase vrátila. Inovace na jídelním lístku se nekonala. Maruška, kterou Zdeněk trénoval, je nemocná. 

Ochutnávka se docela vydaří. Na druhou stranu, jak u kterého jídla. „Co chybí těstovinám na soli, je ve vepřovém. Je to ochucené fakt chlapsky. Kuřecí rizoto není vábné na pohled ani na chuť. Steak je neukrojitelnej, neukousnutelnej, je to tvrdý jak broky. Nevím, co by se muselo stát, abych se sem na takové jídlo vrátil.“

Návrat šéfa do Starosuchdolské restaurace hvězdičky nepřineslZdeněk nakonec hvězdičku neudělí. „Není možné servírovat nevyladěné, nedochucené jídlo. Nevzdávejte to, je ale potřeba na tom důkladně zamakat.“ „Všechny jsme zklamaly,“ pláče Olena. „Pan Pohlreich si jen tak přijde a všechny zničí.“„Restauraci Starosuchdolská už ze zdravotních důvodů neprovozuji. Musela jsem gastro upozadit, lékař mi dokonce vysvětlil, že bych mohla skončit na vozíku. Tak to pak byla jasná volba.

Myslím si, že pokud má majitel stálý tým v restauraci, má návštěva Zdeňka Pohlreicha smysl. Jinak ne. Mně odešla kuchařka den před natáčením, což nebyla ideální situace. Přesto mi šéf pomohl s meníčkem, brala jsem to jako školení pro kuchaře a personál. A to svůj účel splnilo. Můžu říci, že během natáčení jsme prožili polovinu života. A to natáčení trvalo jen čtyři dny.

Z dílu bude jistě vidět, že jsme si se Zdeňkem, i když respektuji jeho profesionální přístup, moc nesedli. Přesto chci znovu zdůraznit, že v gastru jsem neskončila z důvodu Zdeňkovy návštěvy, ale zkrátka proto, že jsem v situaci, kdy to jinak nešlo.“


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !