8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 11: Týraný senior, alternativní přítel – a mnohem víc příběhů

9. 03. 2020 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.

Nejzajímavější případy tohoto týdne:


Blikající světlo

Mladá žena v nočních hodinách zavolala na tísňovou linku policie, aby oznámila, že v sousedním domě divně bliká světlo. Před domem na ulici na ně čeká mladá žena s přítelem. Žena poukazuje na to, že ve večerních vidí blikat v jednom z horních pokojů světlo, což je divné. Uvědomuje si, že zní, jako kdyby mluvila o duších, tak to ale nemyslí…Ukáže na dům, s tím, že světlo v místnosti opět bliká. A opravdu – vidí to všichni. Navíc se z domu ozývá křik.Policisté jdou na sousedy oznamovatelky zazvonit. Otevírá muž, který je překvapen a diví se, co tam dělají. Oznamuje jim, že šlo o obyčejnou manželkou hádku, nic víc, kvůli čemu by museli zasahovat. O blikajícím světle nic neví, tvrdí, že tam může blbnout žárovka, protože dům je starý.

Policie v akci 11: Týraný senior, alternativní přítel – a mnohem víc příběhůZ domu se ale najednou ozývá mužské volání o pomoc. Muž, který otevřel dveře, popírá, že by tam někdo byl, ale volání sílí. Muž proto přijde s teorií, že to volá jeho otec, který trpí demencí a občas si myslí, že ho někdo unesl. Nechce ho přivést, nakonec musí. Muž je značně nervózní a upozorňuje policisty, že jeho otec plácá často nesmysly. Ukáže se, že syn tam starce držel a snažil se jej donutit, aby na něj přepsal dům a vydědil ostatní sourozence. Důchodce má navíc modřiny na obličeji, nechce uvést, z čeho… Oznamovatelka ho vyzývá, aby mluvil. Syna to rozzuří a otce napadne. Policisté ho proto zpacifikují a odvezou.

Alternativní život

Na linku 158 oznamuje mladá žena, že na pozemku jejího domu je cizí muž. Ona sama se bojí, kdy v domě žije sama a žádá rychlý příjezd hlídky policie. K prověření daného oznámení je vyslána autohlídka policie. Policisté vbíhají do zadní části pozemku domu, kdy zde skutečně nacházejí muže. Muž zde stojí bos a má zavřené oči. Muž vyluzuje nějaké podivné zvuky a na místě to vypadá, jako že rozjímá. Muž nereaguje na policisty, kdy má zavřené oči a stále jen vyluzuje nějaké zvuky jako mručení. Policisté se ptají muže, co zde dělá, kdy muž mluví velice pomalu a je patrné, že nad vším co řekne, vždy chvíli přemýšlí.

Muž sděluje, že se zamiloval do dcery přítomné ženy, a že s nimi bude bydlet. Muž s policisty komunikuje, muž sděluje, že u sebe nemá žádný doklad totožnosti, kdy doklady nenosí, jelikož nechce být nijak zaškatulkován a sám žije alternativním životem. Na místo z ulice přibíhá dívka-dcera majitelky domu s tím, že se vrátila z dovolené a našla si právě tohoto přítele. Žena-matka dívky je zděšena. Dívka (ve věku cca 20 let) své matce sděluje, že zde přítomný její přítel ji otevřel oči a ona je šťastná. Svému přítelovi slíbila, že u ní může bydlet. Oznamovatelka je zděšena, kdy však zachová dále chladnou hlavu a své dceři říká, že ji snad mohla na tuto situaci připravit. Na místě již policistů není třeba. Na místě došlo pouze k nedorozumění, které se vysvětlilo.

Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.

Sledujte premiérové příběhy Policie v akci od 9. března na FTV Prima. Každý všední den v 16.50. Plus bonus: V pátek vždy to nejlepší z již natočených a vysílaných epizod.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !