Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 38: Osazenstvo volnomyšlenkářského taxikáře, hádka ve zvláštních kulisách, rádoby vtipný asociál, neobvyklý nález a mnohem víc

19. 09. 2022 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou však i takové, kdy není jiná možnost než pachatele zatknout a odvézt na služebnu.

Nejlepší případy tohoto týdne:


Nález za plotem

Delta 105 dostane hlášení o neobvyklém nálezu na zahradě paní Chábové. Ta nejprve oznamuje, že se na jejím pozemku potuluje podivná osoba. Ovšem jaké bude rozuzlení, to by hlídka nečekala. Na místě zjistí, že paní Chábové se po zahradě potuluje žena s taškou. Neustále koukala za plot, pak se tam snažila dostat. Paní majitelka se cítí nepříjemně. Proto volala hlídku. Oznamovatelka tvrdí, že paní odešla, ale nic jí nezmizelo. Naopak přibylo. Na zahradě našla tašku položenou v křoví. Co v ní je? Urna.

Policie v akci 38: Osazenstvo volnomyšlenkářského taxikáře, hádka ve zvláštních kulisách, rádoby vtipný asociál, neobvyklý nález a mnohem vícHlídka si nechá vysvětlit, co se děje, a jde se porozhlédnout po ženě, která urnu na místě nechala. Oznamovatelka ji vidí za stromy, hlídka ji ztotožní, vytěží. Nechá si vysvětlit, proč se urny s ostatky manžela zbavila právě tímto způsobem. S ostatky se však takto nakládat nesmí, hlídka tedy musí vyřešit také důstojné nakládání s nimi, aniž by musela vdova vniknout na cizí pozemek a bez svolení se chtít zbavit urny. Občas dojde i na případy, kdy policisté chápou obě strany, je třeba je ale vyřešit tak, aby vše bylo v pořádku a podle zákona.

Volnomyšlenkářský taxikář

Hlídka Delta 102 si během běžné kontroly všimne taxikáře, který v zástavbě nedodržuje pravidla a chová se celkově podivně. Hlídka se tedy rozhodne zastavit jeho vozidlo a překontrolovat jej. A třeba tak odhalit příčiny prapodivného chování. Z vozu vystoupí podnapilý muž, další sedí na zadním sedadle. Z vozu postupně vystupují další mládežníci v podnapilém stavu, ovšem to největší překvapení na policejní hlídku teprve čeká. V kufru vozu jsou další cestující, což rozhodně neodpovídá pravidlům silničního provozu. Řidič taxislužby je zodpovědný za spolucestující, takže je jeho chybou, že se mu klienti nacpali do kufru. Taxikář tvrdí, že je ve všem nevinně. Jeden z cestujících má jasno: Taxikář si nechal pořádně zaplatit, vinu by měl nést on. Řidič je podroben zkoušce na alkohol.

Ta je pozitivní. Původně melouch, který měl přinést peníze, navíc nepoctivému a opilému taxikáři, se změnil v pořádný problém. Taxikář je navíc vybodovaný, měl tedy odevzdat řidičský průkaz. Je poučen, že musí průkaz okamžitě odevzdat, je zřejmé, že nevlastní ani licenci. Tohle chování není na pokutu, ale jde o trestný čin. Řidič taxi bude převezen na policejní služebnu, kde s ním budou provedeny další úkony. Ti, co jeli v kufru, nesouhlasí se spácháním přestupku a jejich přečin bude nahlášen správnímu orgánu.

Na televizních obrazovkách se 19. 9. 2022 v 16.50 objeví další premiérové díly Policie v akci. Sledujte příběhy plné policejních zásahů i napětí. Každý všední den. Na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !