Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 42: Zmatená babička, seznámení s nevěstou, ztracené dítě v ohrožení a mnohem víc

12. 10. 2020 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, větší konflikty či podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i takové, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvézt na služebnu.

Nejzajímavější případy tohoto týdne:


Babiččin byt

Tísňová linka policie obdrží dvě oznámení týkající se jedné adresy. Nejdříve volá mladík, který policisty informuje o podivné stařeně, která se mu dobývá do bytu a nadává. Druhý telefonát je od starší ženy, která se diví, že jsou v jejím bytě vyměněné zámky a ona se do něj nemůže dostat. Bere policisty k bytu. Z něj se ozývá hlasitá hudba. Po delším zazvonění otevírá mladík, nejdřív se na starou paní utrhne, co zase chce, a pak mu dojde, že tam jsou i policisté. Ohrazuje se, že platí nájem, že bydlí u kamaráda a nedělá nic špatného. Brání se a nechápe, oč běží. Žena se diví, komu ten nájem platí, když byt je její.

Policie v akci 42: Zmatená babička, seznámení s nevěstou, ztracené dítě v ohrožení a mnohem vícPo chvíli padne jméno jejího vnuka a jí pomalu dochází, že jedny své klíče nechala pro jistotu u dcery. Kamarád proto vnukovi oznamovatelky na místě volá, ten to ale nebere, oznamovatelka proto volá jeho matce (své dceři) a chce, aby okamžitě přijela. Žena je po příjezdu naštvaná, říká, že s tím nemá nic společného, vysvětluje, že syna vyhodila z domu, protože fetuje a krade. Po chvíli přichází na místo syn, a když uvidí babičku, matku i policisty, dává se na útěk. Ale není mu to nic platné. Vnuk fňuká a hájí se, že neměl kam jít, ptá se, co měl dělat, když ho matka ze dne na den vyhodila z bytu. Babička nakonec rozhodne, že na ně nebude podávat trestní oznámení, ale musí se okamžitě odstěhovat z bytu pryč i se všemi věcmi. Hoši tak vynášejí ven elektroniku. Babička je ještě před odchodem pokárá a rozloučí se s policisty. Ti už na místě nemají co řešit, a tak odjíždějí.

Ztracené dítě a kuře

Delta 102 dostane hlášení, že má jet do centra města. Ztratila se tam devítiletá dívka. Mladá maminka má ještě dvě mladší děti. Ona čeká na místě a manžel šel dceru hledat. Hlídka okamžitě volá na dispečink, aby prohlídli všechny kamery v okolí. Hlídka nechává maminku na místě, kde holčičku naposledy viděli. Manžela posadí do auta a vyjíždí se rozhlédnout po okolí. Z dispečinku jim dávají zprávu, že dívku zahlédli, jak se zřejmě omylem přidala k jiné rodině s kočárkem. Pak dostanou ještě jednu zprávu, že dívka se přihlásila k jednomu muži a prosí o pomoc. Muž je v kostýmu kuřete. Policisté ověřují, že muž dívce neublížil, a nechají ho prověřit. Vše nakonec dobře dopadne a policisté na rodiče apelují, aby děti poučili, jak se chovat v případě ztracení. Děti by měly mít u sebe telefonní číslo na rodiče a měly by vědět, že nejlepší je vždy kontaktovat policistu.

Sledujte nové příběhy Policie v akci od 12. 10. 2020 na Primě. Každý všední den v 16.25. Jaké případy budou strážci zákona řešit tentokrát? S jakým úspěchem a jak zapeklité situace nakonec dopadnou?


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !