Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 40: Bezdomovec přede dveřmi, zdrogovaný automechanik a mnohem víc

29. 09. 2020 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, větší konflikty či podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvézt na služebnu.

Nejzajímavější případy tohoto týdne:


Bezdomovec

Na dispečink volá obyvatel činžovního domu, že před jejich vchodem spí bezdomovec, ze kterého mají strach. Policejní hlídka zjišťuje, že tomu tak opravdu je. Ohlašovatel žádá, aby bezdomovec odešel, jeho dcera a žena se bojí. Nevědí, jestli není opilý nebo agresivní. Hlídka jde muže probudit. Ten říká, že prší, tak nevěděl, kam si jít lehnout, a před dveřmi bylo sucho. Je slušný a policisté ho informují, že za rohem je charita, jejíž služby může využít.

Policie v akci 40: Bezdomovec přede dveřmi, zdrogovaný automechanik a mnohem vícZdrogovaný automechanik

Policejní hlídka si při běžné hlídkové činnosti povšimne auta, které, když je vidí, prudce mění směr. Policisté pustí majáky a vydají se za ním. Automobil se snaží ujet, ale zabočí do slepé ulice a je nucen zastavit. Ve voze sedí řidič s mladou dívkou. Policisté zjišťují totožnost obou osob. Ukáže se, že podezřelý je automechanik z nedalekého servisu, který vyjel auto vyzkoušet. Policisté se ptají, proč tedy před nimi ujížděl, mužovo chování se jim zdá nestandardní. Muž tvrdí, že zpanikařil, když viděl policii. Ale ozývá se dost rozčílená žena, že prý bere pervitin, a ujížděl proto. Policisté po něm chtějí doklady, řidičák nemá, a následně lustrací zjišťují, že má zákaz řízení, což prý v práci nikdo neví. Policisté zajišťují vůz a muže odvážejí na služebnu.

Sledujte nové příběhy Policie v akci od 29.9. 2020 na Primě. Každý všední den v 16.25. Jaké případy budou strážci zákona řešit tentokrát? S jakým úspěchem a jak zapeklité situace nakonec dopadnou?


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !