Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 35: Rodinné trable, šikana sestry a mnohem víc

30. 08. 2021 | Televizní tipy
Nové díly Policie v akci: Rodinné trable, šikana sestry. To a mnohem víc od pondělí na Primě! Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.

Nejlepší případy tohoto týdne:


Spravedlivá odplata

Na linku 158 volá paní Bohounková, že mezi jejich a sousedním domem se hádá nějaký pár. Muž je polonahý a paní jej ohrožuje pistolí. Když hlídka dojede na místo, skutečně objeví Barboru Maškovou, ženu v nejlepších letech, jak míří na svého manžela Marka, který tam je jen v trenkách a ponožkách. Jakmile útočnice zahlédne přicházející policisty, přivítá je. Je podivně klidná. Jako by ji ta situace vůbec nestresovala. Za to muž je nervózní. Evidentně se stydí, že stojí venku jen v trenkách a ponožkách. Ale bojí se byť jen pohnout.

Policie v akci 35: Rodinné trable, šikana sestry a mnohem vícPolicisté chtějí, aby žena odevzdala zbraň. Marek se brání, že to celé je nějaký hrozný omyl. Začne se Báry doprošovat, že když skloní zbraň a nechá to celé být, tak na ni nepodá žalobu a uprosí policii, aby z toho nic nebylo, jen taková manželská hádka. Jeho žena se mu vysměje. Pak vysvětlí, že zbraně jsou její koníček a ona ví, co může dělat. Taky policistům řekne, že toho nenechá, protože její manžel jí lže a podvádí ji, je to mizerný člověk. Teď po něm chce, aby si sundal trenky a přiznal barvu. Marek se ji snaží přesvědčit, že nic z toho není pravda.

Že ji miluje, že se teď prostě jen víc věnoval práci, ale že to jí i dětem vynahradí a že přece se vždycky staral. Bára už na to ale neslyší. Odvětí mu, že jeho péče, kdy dětem kupuje plyšáky na benzínce a jí dal na Vánoce dvakrát po sobě tu samou šálu, kterou navíc dostal jako dárek od svých klientů, je na nic. Rodině nakupuje věci ve slevách a šetří na nich hlavně svým časem, zato sobě kupuje drahé hadry a voňavky a vrcholem všeho byla faktura ze sex shopu asi za deset tisíc. Chce, aby se manžel přiznal k nevěře. Žena je evidentně klidná, přesto se s ní policisté nedokážou domluvit. Proto ji zpacifikují a spoutají a odvážejí na služebnu.

Holčička ve sklepě

Hlídka 105 je přivolána do bytového domu, kde se údajně ze sklepa ozývá dětský křik. Policisté se dostanou do domu a na chodbě potkají chlapečka, který ale tvrdí, že nevolal a nic se mu nestalo. Chlapec působí zaraženě. Po chvíli k nim přichází i další malý kluk, jeho bratr. Chlapci tvrdí, že nic neslyšeli, ale policisté slyší křik. Vydají se do sklepa. Ten je zamčený. Chlapci tvrdí, že klíče nemají, a ani nejsou schopni říct, jestli jsou rodiče doma.

Když na ně ale policisté „uhodí“, přiznají, že ve sklepě zamkli sestru a klíče mají. Holčičku se podaří najít a je je v pořádku. Je jen vyděšená, protože byla zavřená potmě ve sklepě. Policisté se i s dětmi vydávají za rodiči. Chlapcům se moc nechce, protože vědí, že budou mít průšvih. Maminka je doma a tvrdí, že děti si šly hrát ven na hřiště. Policisté matce vše řeknou a kluci dostanou vynadáno. Policisté matku poučí, že kdyby se situace opakovala, budou nuceni hlásit vše na OSPOD.

Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.

Na televizní obrazovky se 30. 8. v 16.50 vrací další premiérové díly Policie v akci. Sledujte příběhy plné policejních zásahů i napětí. Každý všední den. Na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice