Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 48: Nezdárná dcera, brutální spoluvězeň, nahatý a nezaměstnaný a mnohem víc

29. 11. 2021 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.

Nejlepší případy tohoto týdne:


Nahatý a nezaměstnaný

Na tísňovou linku telefonují lidé, že na ulici pobíhá nějaký podivně mumlající, skoro nahý chlap a je asi opilý. Policisté jedou na místo a po chvíli potkají Jiřího. Když ho policisté osloví, hned jim začne vztekle a rozčileně vyprávět, že ho o vše obral jeho šéf. Takhle nahatého a bez jeho osobních věcí ho sem prý přivezl a že to je hrozné, že ho prostě dovezl sem, kde to vůbec nezná. Záchranku nechce, hlavně prý chce svoje věci, které mu zůstaly u šéfa.

Policie v akci 48: Nezdárná dcera, brutální spoluvězeň, nahatý a nezaměstnaný a mnohem vícPolicisté muže nakládají a vezou ho na adresu jeho zaměstnavatele, cestou jim Jiří rozčileně vypráví, jak je jeho šéf hrozný, že jako zaměstnanci snad nedostávají ani minimální mzdu, neproplácejí jim přesčasy, že to je novodobé otroctví. Když policisté s Jiřím dorazí na místo, zvoní u firmy a přichází jim otevřít Václav, šéf Jiřího. Když vidí policisty, je překvapený, ale překvapení mu z tváře zmizí, když vidí Jiřího, to jen zakroutí (ne)chápavě hlavou.

Zve klidným a sympatickým hlasem policisty dál, do své kanceláře, i s Jiřím, který je vzteklý a neustále Václava slovně inzultuje, ten se ani nebrání, jen nad ním neustále kroutí hlavou. Jiří zmlkne, až když mu to řeknou důrazně policisté. Když se konečně dostane ke slovu Václav, vypráví policistům trochu jiný příběh, zatímco ho Jiří vztekle přerušuje a snaží se ho přehlušit. Říká, že Jiří dnes přišel do práce opilý, byl agresivní na jednoho svého kolegu, navíc opilost u něj nebyla poprvé.

Potuloval se po dílně sice už převlečený do pracovní kombinézy, ale jen se motal a nebyl pořádně schopen cokoli smysluplného dělat. Václav mu prý nabídl, že ho odveze domů a následující den to nějak vyřeší. Jenže cestou Jiří na svého šéfa sprostě křičel. Muži se pohádali. Na jedné křižovatce prý Jiří dokonce vztekle vystoupil z auta, svlékl si firemní pracovní kombinézu, mrsknul ji po autě a prostě odešel. Václav policistům kombinézu ukazuje, prý ji sebral, vrátil se do práce a zatím si ji nechal v kanceláři.

Jiří se stále vzteká, poukazuje na doklady, Václav říká, že mu je samozřejmě donese z šatny společně s jeho civilním oblečením, že to není problém. Když Jiří vidí, že policisté už nejsou na jeho straně, začne se strašně vztekat a trvá si na svém, je agresivní i na policisty, až musí být zpacifikován. Policisté odvážejí Jiřího na záchytku, ale ještě předtím dostává pouta.

Na televizních obrazovkách se 29. 11. v 16.50 objeví další premiérové díly Policie v akci. Sledujte příběhy plné policejních zásahů i napětí. Každý všední den. Na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !