Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Souboj v těžké váze - Za tři měsíce přibral 35 kilo, popraskalo mu břicho do krve!

3. 05. 2009 | Televizní tipy
Každý z oblíbených moderátorů a účastníků hubnutí před kamerou je nyní na opačné straně pomyslné sítě, Kateřina Cajthamlová i Petr Havlíček koučují „své“ týmy, dvojice účastníků Souboje v těžké váze.

Ale v boji s obezitou jsou oba na straně zdraví – a to se hodí i všem čtyřem účastníkům. Karel a Věrka Zborníkovi jsou manželé, jejich soupeři – Karel Dvořák a jeho žena Rosemarie – rovněž. Oba páry jsou v popisu svých stravovacích návyků skoro k nerozeznání a všichni čtyři jsou absolutními vlastenci – vyznávají typicky česká těžká jídla. Sledujte druhý Souboj v těžké váze na obrazovkách Televize Prima v pondělí 4. května ve 20.00 hodin!

Dvořákovi mají pět dětí a Karel (42) po nich ze šetrnosti už léta dojídá. To ale není jediný zdroj jeho nadváhy – tloustnout začal už po svatbě, Rosemarie je kuchařka světových parametrů! A to se ukázalo už tři měsíce po svatbě ze 60 na 95(!) kg. Jeho tělo to ale neuneslo, břicho mu popraskalo Souboj v těžké váze - Za tři měsíce přibral 35 kilo, popraskalo mu břicho do krve!do krve. Aby se zahojilo, mazal rány svým oblíbeným sádlem. Ostatně bez sádla si Karel svůj život nedokáže vůbec představit. To bude také jeden z úkolů pro Petra Havlíčka – podaří se Karlovi vysvětlit, že sádlo nezabírá a že existují i mnohem lepší a zdravější alternativy?

Přesto je Karel i dnes fyzicky ve formě – mají farmu, a tam je namáhavé práce pořád víc než dost. Jen sport není právě jeho hobby, ale 12 cm v pase a 8 kg z tukových zásob nezmizí jen zbožným přáním a dietou! To Rosemarie (41) to má lehčí – „jen“ 4 kg tuku a snížit diastolický tlak pod 110! Ani tady však určitě nebude stačit samotná dieta, i když leccos vyřeší. Jak se budou oba manželé loučit s oblíbenými kozími sýry z vlastní produkce, nakládanými do oleje, s uzeninami, bůčkem nebo bílým chlebem? Karla navíc bolí klouby, otékají mu nohy a má další potíže plynoucí z nadváhy – „A to je v mém věku moc brzy,“ míní mistr v chemičce, kterého zná v jeho okolí snad každý.

Karel Zborník (54) dostal od doktorky Kateřiny za úkol znormalizovat tlak a zmenšit o 20 cm obvod pasu! Věra (53), která je sice v invalidním důchodu kvůli kyčlím, ale se svým vysokým tlakem ani bolavými zády se nechce smířit, musí znormalizovat cholesterol, odbourat 5 kg tuku a v pase ubrat 10 cm... Souboj v těžké váze - Za tři měsíce přibral 35 kilo, popraskalo mu břicho do krve!Karel sice v mládí sportoval, ale teď k jeho nejoblíbenějším činnostem patří ležet ve vaně, dívat se na televizi a přitom jíst – takhle by ty podmínky určitě nesplnil! Věrka zase bez sladkostí nedá ani ránu – kromě bůčků, omáček a uzenin, které milují oba, ujíždí na čokoládě! Jenže pro oba platí, že bez pohybu se podmínky Souboje zvládnout nedají, dokáží se však natolik změnit? Přinejmenším jejich okolí jim palce drží a přátelé dokonce ze solidarity prý budou hubnout s nimi! Karel je zednický mistr a moc by si přál zase lehce seskakovat ze zídky jako kdysi...

Nechuť ke sportování snad všichni zvládnou, mají na to ostatně tři měsíce a k dispozici poradenství těch nejlepších odborníků. A navíc motivaci – Dvořákovi by moc chtěli vyhrát, ale Zborníkovi jsou rovněž soutěživí. Kterým z nich se podaří zvítězit? Určitě to bude drama!

A právě proto si nenechte ujít Souboj v těžké váze dvou soutěživých manželských párů o to, která dvojice lépe splní náročné úkoly – nejen o „obyčejné“ nadváze, ale o novém životě. Tak nezapomeňte – v pondělí 4. května ve 20.00 na Primě!

Čtěte také:

Čeká nás souboj v těžké váze!

 
 
Zdroj: Prima.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Souboj v těžké váze - Za tři měsíce přibral 35 kilo, popraskalo mu břicho do krve!:

Souboj v těžké váze - Za tři měsíce přibral 35 kilo, popraskalo mu břicho do krve!
Souboj v těžké váze - Za tři měsíce přibral 35 kilo, popraskalo mu břicho do krve!
Souboj v těžké váze - Za tři měsíce přibral 35 kilo, popraskalo mu břicho do krve!
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !