Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Souboj v těžké váze - Čtyři ženy čeká Souboj v těžké váze

11. 05. 2009 | Televizní tipy
Dva týmy proti sobě se v Souboji v těžké váze nesnaží jenom ZHUBNOUT! Cíl doktorky Kateřiny Cajthamlové a inženýra Petra Havlíčka je výš: aby klienti změnili nemoc – obezitu – na zdraví! Poperte se s nadváhou v pondělí 11. května ve 20.00 na Primě!

Aneta Daudová (24) má jasnou motivaci: chce se líbit sama sobě, nosit věci, jaké se jí líbí. Líbit se – a popřípadě založit rodinu. Chce jít na operaci s kolenem, i proto potřebuje zhubnout. Úkolem číslo jedna je ale zlepšit zdravotní stav. Rozešla se s přítelem a momentálně žije s Andreou, svobodnou matkou, a její dcerou Natálkou. Nemá žádné stravovací zlozvyky – ale trpí nadváhou! Že by opravdu nehřešila jídlem? Andrea Vladyková (21) na to nevypadá, ale svou dceru Natálku v parku nedohoní. Právě proto se rozhodla Anetu podpořit. Budou hubnout spolu...

Druhá dvojice je rovněž stoprocentně dámská. Ale zatímco matky moc sportování nemusejí, tyhle dvě – Šárka Šlégrová (31) a Věra Barnová (31), obě svobodné – jsou sportovkyně každým coulem. A přesto se jim nedaří hubnout! Šárce se už děti ve škole smály, že je tlustá. Začala se aktivně věnovat sportu, chodila na judo, začala se věnovat zimním sportům, Souboj v těžké váze - Čtyři ženy čeká Souboj v těžké vázeběhat... A pořád zkouší hubnout dál. Ale nedaří se! Stále aktivně sportuje a udržuje si kondičku. Hraje lední hokej, provozuje snad všechny zimní sporty, v létě jezdí na kole, běhá. Pravidelně se účastní různých závodů. Nedokáže pochopit, proč nehubne. Málo jí, hodně sportuje – a pořád nic. Neví, kde dělá chyby.

Věra problémy s váhou nemá, jen chtěla kamarádce pomoci a podpořit ji. Šárka i Věra mají shodit dohromady 8 kg tuku a své pasy dohromady zredukovat o celkem 9 cm! Věra má ještě uběhnout půlmaraton pod dvě a půl hodiny!

To Aneta s Andreou na stejný úbytek tuku musejí jít v pasech ještě o dva centimetry dál a navíc by od nich měli diváci získat nějaký ten dietní recept na teplé jídlo. I tak málo obézní, že je až podle normy národa štíhlá, někdejší vrcholová sportovkyně Věra se může něčemu přiučit, něco začít dělat jinak – znovu se dostat do formy. Protože i k tomu má co říci filozofie pořadu Televize Prima Souboj v těžké váze.

Jak to dopadne? Zvítězí tým Petra Havlíčka, nebo paní doktorky Kateřiny? Sledujte Souboj v těžké váze v pondělí 11. května ve 20.00 na Primě!

Čtěte také:
Souboj v těžké váze - Za tři měsíce přibral 35 kilo, popraskalo mu břicho do krve!
Čeká nás Souboj v těžké váze!
 

Zdroj: Prima.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !