Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Souboj v těžké váze - F. Štverák: „Druhé zuby mi vypadly, čekám, až narostou ty třetí.“

18. 05. 2009 | Televizní tipy
František Štverák (56) s kamarádkou Lucií Matouškovou (28) jsou oba veselí, až hraví – ale hlavně vařiví. A nejsou líní se najíst, to tedy ne! Student z Plzně Pavel Hudák (22) je klidný a přemýšlivý, stejně jako jeho maminka Danuše Čonková (43) – nad recepty mudrují spolu. Všichni čtyři se ale rozhodli udělat něco pro své zdraví. Sledujte čtvrtý Souboj v těžké váze v pondělí 18. května ve 20.00 hodin na Primě!

Dřív mu kamarádi říkali DRAKU, pak MEDVĚDE, pak MAMUTE, posléze HROCHU – a nakonec PRASE! Také proto se chce František Štverák dopracovat alespoň zpátky k HROCHOVI. V dospělosti mu začala váha kolísat a střídavě hubnul a tloustnul. Několikrát za život se mu podařilo zhubnout hodně. Třikrát dokonce shodil kolem 60 kilogramů, nějakých 20 šlo dolů vícekrát. V té době jedl hlavně zeleninu a maso, hlavně kuřecí, a to vařené! Také hodně cvičil, až 7x za den. Vždycky ale po čase přibral kila zpátky a dnes má 160 (!) kg.

Souboj v těžké váze - F. Štverák: „Druhé zuby mi vypadly, čekám, až narostou ty třetí.“Bolí ho záda, což ho dost omezuje nejen ve cvičení, ale v celkovém pohybu: problémy má i při krátké procházce se psem. Rozhodně mu nelze upřít silnou vůli; jen aby to ale na úkoly doktorky Kateřiny stačilo! Jeho úkolem není však jen zhubnout. Musí taky udělat něco se svými zuby. „Když mi vypadaly první zuby, narostly mi druhé. Ty mi taky vypadly, další ale zatím nenarostly,“ žertuje František.

To jeho kamarádka Lucka ani na potřebu hubnout nevypadá. Ale dělá to kvůli němu, že se účastní – a vlastně taky kvůli sobě. „Jsem všežravec. Strašně ráda vařím, hlavně omáčky,“ říká o sobě. Lucka ráda vaří v jakoukoli dobu. Nemůže jít hladová spát a není líná si večer v deset hodin uvařit tučné jídlo, nejlépe omáčku. A nejen že vaří ráda, vaří také HODNĚ! V raném mládí dokázala spořádat běžně i 12 knedlíků. Často se scházejí s Fandou (Štverákem) a u něj doma si vyvařují. Lucka se živila jako řidička z povolání. Jezdila v pekárně, ale i s tahačem po celé Evropě. Splní si v soutěži i ona svůj sen a podaří se jí „zženštit“ svou postavu?

Student Pavel Hudák je i přes svoji váhu aktivní sportovec, ale zdá se, že kila se mu hýbou podle toho, jestli má momentálně nějakou partnerku, či nemá. Ve vztahu partnerce totiž podlehl, a přestal sportovat. Přitom jako teenager miloval adrenalinové sporty: kajak nebo kanoe na divoké vodě! S přítelkyní ale přestal aktivně sportovat, a během dvou a půl roku se tak dostal z 90 kg na váhu 130 kg! Z téhle čtveřice nejklidnější je ale matka dvou synů (Pavel je starší z nich) Danuše. Podruhé vdaná, o jo-jo efektu ví také své, povolání s nočními směnami hubnutí nijak nepomáhá.

Do Souboje jdou tedy všichni čtyři s velkou motivací a touhou po vítězství. Jak to dopadne? Vyhrává ten, kdo udělá pro výhru cokoli, nebo ten, který se střídmě drží plánu? Nenechte si ujít Souboj v těžké váze v pondělí 18. května ve 20.00 hodin Na Primě!

Čtěte také:
Souboj v těžké váze - Čtyři ženy čeká Souboj v těžké váze
Souboj v těžké váze - Za tři měsíce přibral 35 kilo, popraskalo mu břicho do krve!
Čeká nás souboj v těžké váze!

Zdroj: Prima

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík