Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tlouštíci - 5. díl - 22. 11. 2021

22. 11. 2021 | Televizní tipy
123 kilogramů. Přesně taková je výchozí váha Kristýny, maminky na mateřské dovolené. Protože vede děti ke sportu, chce jim stačit, což s nadváhou nejde. Navíc sní o tom, že uběhne půlmaraton. Podaří se jí naskočit na cestu vedoucí ke zdraví? Sledujte dokonalou změnu životního stylu už v pondělí 22. listopadu ve 21.30 na televizi Prima.

Před půlmaratonem čeká Kristýnu ale ještě osmiměsíční maraton hubnutí pod vedením týmu přední české obezitoložky, lékařky s více než dvacetiletou praxí v diabetologii a obezitologii, jejíž specializací je také nutriční poradenství a psychologie obézních, a která se i díky tomu, že sama dokázala zhubnout více než 30 kg, dokáže do kůže svých pacientů dokonale vcítit, lékařky Dity Pichlerové.

Tlouštíci - 5. díl - 22. 11. 2021Kristýna má pocit, že věci půjdou snadno a že bude stačit několik sáčků se zdravou výživou. Tak to ale není. Kromě toho bude třeba zapojit vůli, a především pohybové aktivity. Zvládne to mladá maminka? Měla by, motivaci má totiž velkou. Rodinu.

Postupně Kristýna vážnost situace pochopí. Dostane další informace od odborníků a začne na sobě odhodlaně pracovat, a to za plné podpory manžela. Ovšem: Kvůli covidovému lockdownu bude cvičit online s Lucií Ternovou – lektorkou zdravého pohybu a trenérkou fyzio fitness, certifikovanou trenérkou metody DNS prof. Pavla Koláře. Hubnutí však zbrzdil nejen covid, ale zapracovala také psychická krize. Takže došlo i na odbornou konzultaci a Kristýna se vrátila do svého pravidelného režimu pod dohledem specialistů.

Kristýna pro své tělo a zdraví za uplynulé měsíce udělala, co mohla. Nebylo to vždy jednoduché, ale pokaždé se dokázala za pomoci odborníků znovu vzchopit a pokračovat. A teď tedy přichází na řadu i pomoc plastických chirurgů. O jaký zákrok půjde, jaký bude výsledek, a hlavně, jak její snahu ohodnotí rodina? Sledujte už v pondělí – na Primě.

Sledujte dokonalou změnu životního stylu už v pondělí 22. 11. 2021 ve 21.30 na televizi Prima.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !